Маленькі і акуратні пиріжки-малятка виглядають дуже апетитно. В них багато начинки і мало тіста. Пиріжки можна їсти і з супом, і з чаєм, і не соромно гостям на стіл поставити. А якщо їх заморозити, під рукою завжди буде ідеальна страва на випадок несподіваних гостей.
Тісто невагоме і дуже ніжне, а завдяки особливому формуванню, в пиріжку його дуже мало. Випікати рекомендуємо подвійну, а то й потрійну порцію! Пиріжки відлітають з тарілок в одну мить.
Ідеальною начинкою для таких пиріжків буде тушкована капуста, м’ясо, лівер або відварна картопля з грибами. Ці начинки смачні, але мало кого можна ними здивувати. Тому ми обрали ковбасно-сирну начинку.
Видавіть пиріжки з форми і відразу розмістіть їх на деку, змащеному рослинною олією.
Змастіть пиріжки збитим яйцем і посипте кунжутом. Випікати треба в духовці, розігрітій до 180 градусів, 20-25 хвилин. Смачного!
Здавалося б, зберігання продуктів у холодильнику - найкращий спосіб продовжити їхню свіжість. Холод уповільнює процес псування, але далеко не всі продукти потребують таких низьких температур, передають Патріоти України. Помилки у зберіганні часто призв...
Вчені з різних країн провели дослідження, які підтвердили, що регулярний пропуск сніданку може негативно впливати на психічне здоров’я людини. За результатами наукової роботи, відсутність ранкового прийому їжі підвищує ризик розвитку депресії, дратівли...