15 хвилин і готово - хрумкий лаваш з начинкою для швидкого обіду чи вечері

Як начинку для лаваша можна використовувати абсолютно будь-які продукти, які є в холодильнику. Дана закуска для перекусу прекрасна як у теплому, так і холодному вигляді, передають Патріоти України.

А тому, можна заготовити кілька хрумких снеків і насолоджуватися ними у разі, якщо знову вимикають світло. Усього на приготування піде не більше 15 хвилин.

Лаваш з начинкою – рецепт

У рецепті можна використовувати будь-яку ковбасу, сосиски, відварене або смажене м'ясо, слабосолону або запечену рибу.

Складові:

  • 3 листи лаваша
  • 250 г ковбаси
  • 200 г плавленого сиру
  • 2-3 помідори
  • 2 яйця
  • 2 ч. л. борошна
  • 1 пучок кропу
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Ковбасу (сосиски, м'ясо чи рибу) нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Помідори ріжемо кубиками або тонкими часточками, півкільцями.
  3. Подрібнюємо вимитий та підсушений кріп.
  4. Лаваші змащуємо плавленим сиром з одного боку.
  5. Беремо один лаваш та викладаємо на нього нарізані інгредієнти. Накриваємо другим лавашем і викладаємо начинку, а зверху накриваємо третім лавашем, змащеною стороною вниз.
  6. Для кляру необхідно змішати 2 яйця з борошном та сіллю – перебити віночком.
  7. Розрізаємо лаваші на порції. І кожен обмочуємо з двох сторін у клярі. Смажимо на розігрітій з рослинною олією сковороді. Готувати на середньому вогні з двох боків, поки вони не покриються апетитною рум'яною скоринкою.
  8. Готові лаваші викладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібрався зайвий жир.

Готово! Смачного

Що буде з вашим організмом, якщо регулярно їсти гречку - результат здивує навіть скептиків

четвер, 4 грудень 2025, 17:50

Гречка залишається одним із найкорисніших продуктів у раціоні, і фахівці підтверджують: регулярне її вживання здатне помітно змінити роботу організму. Завдяки високому вмісту білка, клітковини, мінералів та антиоксидантів вона позитивно впливає на обмі...

Все просто! Як зробити солодкими кислі мандарини

четвер, 4 грудень 2025, 16:50

Кислі мандарини взимку – звична проблема, навіть коли плоди виглядають ідеально. Часто вони потрапляють на полиці недозрілими, тому мають яскравий аромат, але недостатньо солодкий смак. Викидати їх не потрібно, адже є прості способи покращити смак уже ...