15 хвилин і готово - хрумкий лаваш з начинкою для швидкого обіду чи вечері

Як начинку для лаваша можна використовувати абсолютно будь-які продукти, які є в холодильнику. Дана закуска для перекусу прекрасна як у теплому, так і холодному вигляді, передають Патріоти України.

А тому, можна заготовити кілька хрумких снеків і насолоджуватися ними у разі, якщо знову вимикають світло. Усього на приготування піде не більше 15 хвилин.

Лаваш з начинкою – рецепт

У рецепті можна використовувати будь-яку ковбасу, сосиски, відварене або смажене м'ясо, слабосолону або запечену рибу.

Складові:

  • 3 листи лаваша
  • 250 г ковбаси
  • 200 г плавленого сиру
  • 2-3 помідори
  • 2 яйця
  • 2 ч. л. борошна
  • 1 пучок кропу
  • Рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Ковбасу (сосиски, м'ясо чи рибу) нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Помідори ріжемо кубиками або тонкими часточками, півкільцями.
  3. Подрібнюємо вимитий та підсушений кріп.
  4. Лаваші змащуємо плавленим сиром з одного боку.
  5. Беремо один лаваш та викладаємо на нього нарізані інгредієнти. Накриваємо другим лавашем і викладаємо начинку, а зверху накриваємо третім лавашем, змащеною стороною вниз.
  6. Для кляру необхідно змішати 2 яйця з борошном та сіллю – перебити віночком.
  7. Розрізаємо лаваші на порції. І кожен обмочуємо з двох сторін у клярі. Смажимо на розігрітій з рослинною олією сковороді. Готувати на середньому вогні з двох боків, поки вони не покриються апетитною рум'яною скоринкою.
  8. Готові лаваші викладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібрався зайвий жир.

Готово! Смачного

Господиням на замітку! Що зробити, щоб риба не розвалювалася під час смаження

вівторок, 4 березень 2025, 0:15

Щоб риба не розвалювалася під час смаження, дотримуйтесь таких порад, передають Патріоти України. Дотримуючись цих порад, ви отримаєте ідеальну рум’яну рибу, яка не розвалюється!

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно закривати каструлю кришкою при варінні макаронів

понеділок, 3 березень 2025, 19:12

Закривати каструлю кришкою при варінні макаронів не обов’язково, але є кілька нюансів, передають Патріоти України. Якщо ж хочете трохи прискорити процес, можна частково прикрити каструлю, але залишити щілину для виходу пари.