Як начинку для лаваша можна використовувати абсолютно будь-які продукти, які є в холодильнику. Дана закуска для перекусу прекрасна як у теплому, так і холодному вигляді, передають Патріоти України.
А тому, можна заготовити кілька хрумких снеків і насолоджуватися ними у разі, якщо знову вимикають світло. Усього на приготування піде не більше 15 хвилин.
У рецепті можна використовувати будь-яку ковбасу, сосиски, відварене або смажене м'ясо, слабосолону або запечену рибу.
Складові:
Спосіб приготування:
Готово! Смачного
Щоб риба не розвалювалася під час смаження, дотримуйтесь таких порад, передають Патріоти України. Дотримуючись цих порад, ви отримаєте ідеальну рум’яну рибу, яка не розвалюється!
Закривати каструлю кришкою при варінні макаронів не обов’язково, але є кілька нюансів, передають Патріоти України. Якщо ж хочете трохи прискорити процес, можна частково прикрити каструлю, але залишити щілину для виходу пари.