15 хвилин і можна їсти! Як замаринувати швидко огірки з кунжутом

Якщо ви любите мариновані огірочки, саме швидкі, хрумкі, соковиті і дещо гостренькі, то приготуйте з кунжутом. Така закуска і на свято буде смакувати, і в звичайний день, передають Патріоти України.

Подробиці

Огірки потрібно помити, порізати на 4-6 шматочків, скласти в пакет і відбити злегла качалкою. Це треба саме для того, щоб маринад швидко взявся, огірки пустили трішки сік.

Додайте в пакет (на 400 г огірків) 4 ст.л. ложки соєвого соусу (або 2 ч.л. солі), 2 ст.л. олії, 1 ч. л. паприки, 100 г прянощів для корейської моркви або вже готову моркву. Добре все перемішайте і залиште на 10 хвилин.

Після цього викладіть огірочки з пакета, присипте білим кунжутом і подавайте до столу. Це дуже смачне поєднання.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...