Якщо ви любите мариновані огірочки, саме швидкі, хрумкі, соковиті і дещо гостренькі, то приготуйте з кунжутом. Така закуска і на свято буде смакувати, і в звичайний день, передають Патріоти України.
Огірки потрібно помити, порізати на 4-6 шматочків, скласти в пакет і відбити злегла качалкою. Це треба саме для того, щоб маринад швидко взявся, огірки пустили трішки сік.
Додайте в пакет (на 400 г огірків) 4 ст.л. ложки соєвого соусу (або 2 ч.л. солі), 2 ст.л. олії, 1 ч. л. паприки, 100 г прянощів для корейської моркви або вже готову моркву. Добре все перемішайте і залиште на 10 хвилин.
Після цього викладіть огірочки з пакета, присипте білим кунжутом і подавайте до столу. Це дуже смачне поєднання.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...