
В Україні в самому розпалі сезон кабачків, із яких можна приготувати багато смачних і ситних страв, наприклад, млинці, рагу, запіканки, а також засолити і законсервувати найрізноманітнішими способами. 
Патріоти України пропонують вам спробувати 2 рецептаи смачної кабачкової ікри, яка буде найкращим частуванням як зараз, так і взимку.
1. Ікра з часником
Інгредієнти:
- Кабачки – 4 шт.
 
- Часник – 2 зуб.
 
- Морква – 2 шт.
 
- Помідори – 3 шт.
 
- Соняшникова олія – 3 ст. л.
 
- Сіль – за смаком
 
Спосіб приготування:
- Помийте і очистіть кабачки від шкірки, якщо є насіння – краще його прибрати, поріжте середнім кубиком.
 
- Викладіть їх на сковороду з соняшниковою олією, додайте натерту моркву, воду, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні.
 
- Помийте і дрібно наріжте помідори і додайте в сковороду, посоліть, поперчіть, накрийте і тушкуйте.
 
- У кінці додайте подрібнений часник.
 
Перед подачею можна посипати страву подрібненою зеленню.
2. Ікра із солодким перцем
Інгредієнти:
- Кабачки – 4 шт.
 
- Цибуля – 2 шт.
 
- Солодкий перець – 2 шт.
 
- Помідори – 2 шт.
 
- Олія – 1 ст. л.
 
- Томатна паста – 1 ч. л.
 
- Сіль, перець – за смаком.
 
Спосіб приготування:
- Поріжте соломкою всі овочі, викладіть в сковороду кабачки, підсмажте до золотистого кольору в олії.
 
- Потім – додайте цибулю, перець і томатну пасту, закрийте кришку і трохи протушкуйте.
 
- У самому кінці додайте помідори, посоліть, поперчіть і знову тушкуйте близько 10 хвилин на маленькому вогні.
 
Подавати страву можна відразу гарячою з грінками.
 
			
			
			
			
			
			Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
		 
			
			
			
			
			Смачне та ароматне сало -  справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...