Любителям ковбасних виробів слід знати, що при щоденному вживанні в їжу сосисок, копчених або варених ковбас, в організмі почнуть відбуватися стрімкі зміни, передають Патріоти України.
Більшість українців вживають в їжу ковбасу щодня, це один з найпоширеніших інгредієнтів для бутербродів на сніданок, для перекусу під час роботи в офісі або вдома біля телевізора. Однак лікарі закликають позбутися небезпечної звички часто є ковбасні вироби.
Експерти ВООЗ прирівнюють ступінь шкоди для організму від частого вживання в їжу ковбаси з курінням і алкоголізмом. Щоденне вживання ковбаси провокує розвиток величезної кількості важких захворювань. Найчастіші з них - це цукровий діабет, гіпертонія, ішемія, ожиріння, атеросклероз і онкологія.
Любителі ковбаси часто страждають від проблем в роботі серцево-судинної системи. Від речовин, які містяться в ковбасних виробах, порушується функціонування нирок.Тих, хто часто їсть ковбасу, сосиски і сардельки, видає проблемна шкіра, вона втрачає свою пружність і чистоту, покривається прищами і запаленнями, з'являється в'ялість і ранні зморшки.
Дієтологи закликають згадати, що ковбаса - це делікатес, яка повинна з'являтися на обідньому столі тільки у свята. Але навіть тоді не можна зловживати, пари скибочок дорогий і якісної ковбаси буде досить, щоб насолодитися смаком і не завдати шкоди своєму здоров'ю.
Чудова страва для холодного осіннього дня – гороховий суп, передають Патріоти України. Крім того, горох є важливою частиною збалансованого харчування. Фахівці рекомендують готувати різні страви на основі цього смачного, корисного та бюджетного продукту...
Кожна господиня має свої секрети приготування смачної тушкованої капусти, але навряд чи ці кулінарні шедеври можуть зрівнятися з ідеальною бабусиною стравою, передають Патріоти України. Найдосвідченіші господині чудово знають як приготувати ніжну тушко...