Любителям ковбасних виробів слід знати, що при щоденному вживанні в їжу сосисок, копчених або варених ковбас, в організмі почнуть відбуватися стрімкі зміни, передають Патріоти України.
Більшість українців вживають в їжу ковбасу щодня, це один з найпоширеніших інгредієнтів для бутербродів на сніданок, для перекусу під час роботи в офісі або вдома біля телевізора. Однак лікарі закликають позбутися небезпечної звички часто є ковбасні вироби.
Експерти ВООЗ прирівнюють ступінь шкоди для організму від частого вживання в їжу ковбаси з курінням і алкоголізмом. Щоденне вживання ковбаси провокує розвиток величезної кількості важких захворювань. Найчастіші з них - це цукровий діабет, гіпертонія, ішемія, ожиріння, атеросклероз і онкологія.
Любителі ковбаси часто страждають від проблем в роботі серцево-судинної системи. Від речовин, які містяться в ковбасних виробах, порушується функціонування нирок.Тих, хто часто їсть ковбасу, сосиски і сардельки, видає проблемна шкіра, вона втрачає свою пружність і чистоту, покривається прищами і запаленнями, з'являється в'ялість і ранні зморшки.
Дієтологи закликають згадати, що ковбаса - це делікатес, яка повинна з'являтися на обідньому столі тільки у свята. Але навіть тоді не можна зловживати, пари скибочок дорогий і якісної ковбаси буде досить, щоб насолодитися смаком і не завдати шкоди своєму здоров'ю.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...