Приготування пишного та повітряного омлету є справжнім мистецтвом, таку страву подають як вдома, так і у вишуканих ресторанах, передають Патріоти України.
Кожен кухар має свої секретні прийоми, які дозволяють приготувати ідеальну страву.
Багато кулінарів намагаються розгадати секрет пишного омлету, який не опаде відразу після подачі на стіл. Домогтися потрібної текстури не так вже й складно, а ось зберегти апетитну форму вдається далеко не завжди.
Навіщо збивати білки окремо від жовтків?
Якщо дотримуватись цієї технології, то можна приготувати неймовірно смачний омлет, який може здивувати домашніх. У страви виходить чудова повітряна текстура, яка зберігається тривалий час.
Приготувати такий омлет легко.
Жовтки потрібно просто якісно перемішати до однорідного стану із невеликою кількістю солі. А ось з білками доведеться “чаклувати” довше.
Потрібно додати сіль та використовувати міксер.
Як тільки ви побачите пишну піну, процес збивання можна закінчувати.
Потім прогріваємо сковорідку з рослинною олією, викладаємо перший шар із жовтка. Після цього додаємо білок.
Вогонь зводиться до мінімальних показників.
Готується такий пишний омлет близько шести хвилин під кришкою.
Відварені яйця – дуже популярний корисний продукт, який входить до раціону більшості людей. Однак важко насолодитися продуктом, якщо під час чищення доводиться знімати більшу частину білка разом із шкаралупою. Які секрети допоможуть уникнути складнощів...
Бажанням кожного гурмана є поява на поверхні смаженої риби рум’яної скоринки. Хрумка частина не тільки прикрашає блюдо, але й робить його набагато смачнішим. Найпростішим способом досягнення такого результату є обвалення рибних шматочків у борошні. Про...