
У кулінарному мистецтві завжди можна знайти щось нове: навіть якщо ви готуєте вже не один десяток років, деякі хитрості все рівно не перестають дивувати, передають Патріоти України.
Так, мало хто знає про те, що досвідчені господарі в певних випадках змазують з двох сторін терку рослинною олією.
Це робиться далеко не для додавання додаткових смакових якостей інгредієнтам страв.
Як виявилося, такий лайфхак допомагає впоратися зі “складними” продуктами, які потрібно подрібнити, а занадто м’яка форма не дозволяє зробити це без неприємних наслідків і витрачених зусиль.
Сир
Якщо вам потрібно натерти сир, а він став м’яким, або ж ви обрали плавлений варіант, то олія допоможе не тільки отримати гарні стружки, а й захистить від прилипання до самої терки.
Картопля
Часто для салатів нам потрібна терта відварена картопля, а зробити це складно: вона обсипається шматками, а більша частина овочів так і залишається прилиплою до металу.
Після такого лайфхаку ви здивуєтеся отриманій гарній стружці картоплі!
Овочі
Усі знають про те, що буряк з морквою натираються просто, а ось відмити від них тертку потім досить проблематично. Тому рослинна олія значно полегшить вам завдання в цьому питанні.
Паштет - класика святкового столу, незалежно від того, чи готуєте ви його самі, чи купуєте готовий. Але інколи ми робимо більше, ніж здатні з’їсти. Добра новина: паштет чудово переносить заморожування - головне знати кілька правил, передають Патріоти У...
Зберігання вина у вертикальному положенні може значно знизити його якість, навіть якщо ви плануєте пити його відносно скоро, передають Патріоти України. За словами Роуленда Кінга, спеціаліста зі зберігання та директора Quality Bottles, коли пляшка довг...