У кулінарному мистецтві завжди можна знайти щось нове: навіть якщо ви готуєте вже не один десяток років, деякі хитрості все рівно не перестають дивувати, передають Патріоти України.
Так, мало хто знає про те, що досвідчені господарі в певних випадках змазують з двох сторін терку рослинною олією.
Це робиться далеко не для додавання додаткових смакових якостей інгредієнтам страв.
Як виявилося, такий лайфхак допомагає впоратися зі “складними” продуктами, які потрібно подрібнити, а занадто м’яка форма не дозволяє зробити це без неприємних наслідків і витрачених зусиль.
Сир
Якщо вам потрібно натерти сир, а він став м’яким, або ж ви обрали плавлений варіант, то олія допоможе не тільки отримати гарні стружки, а й захистить від прилипання до самої терки.
Картопля
Часто для салатів нам потрібна терта відварена картопля, а зробити це складно: вона обсипається шматками, а більша частина овочів так і залишається прилиплою до металу.
Після такого лайфхаку ви здивуєтеся отриманій гарній стружці картоплі!
Овочі
Усі знають про те, що буряк з морквою натираються просто, а ось відмити від них тертку потім досить проблематично. Тому рослинна олія значно полегшить вам завдання в цьому питанні.
Навіть досвідчені господині іноді варять пельмені та вареники, а вони розварюються. Хоча тісто гарної якості і не липне, проте після варіння начинка окремо плаває у воді. Декілька порад і ваші вироби будуть в ідеальному стані після варіння, передають П...
Така смачна страва, як млинці дуже популярна на нашому столі. І набриднути млинці не можуть, адже до них можна приготувати багато різноманітних начинок, передають Патріоти України. Щоб млинці вдались смачними потрібно вміти правильно замісити тісто. Є ...