
Деякі досвідчені господині не відразу починають варіння манної крупи. Спочатку цей продукт вирушає на сковороду. Робиться це для досягнення одразу трьох позитивних результатів, передають Патріоти України.
По-перше, попереднє обсмажування крупи зробить манну кашу смачнішою та ароматнішою.
По-друге, термічна обробка на сковороді помітно покращить зовнішній вигляд страви. По-третє, не виникне жодних проблем із консистенцією каші.
Як правильно обробити крупу
Сам процес обсмажування манки не повинен бути довгим і повноцінним.
Використовувати олію тут не потрібно. А треба просто висипати потрібну кількість крупи на чисту сковорідку, поставити посуд на увімкнену конфорку і почекати, поки манка набуде золотистості.
Що дасть ця процедура
Попереднє розігрівання зробить запах крупи яскравіше вираженим. Готове блюдо буде дуже приємно пахнути. Та й смак також порадує гурмана.
Крім того, каша, приготовлена з обсмаженої манки – золотиста, дуже апетитно виглядатиме.
І головне: термічні оброблені крупинки не склеюються під час варіння. Іншими словами, точно обійдеться без грудочок, які так не подобаються діткам.
Чай здатний знижувати засвоєння заліза з їжі, і це особливо важливо враховувати людям, схильним до дефіциту заліза. Про це пише Verywell health, передають Патріоти України. Експерти стверджують, що чай може зменшувати поглинання заліза в кишківнику май...
Ранкова кава може здатися ідеальним початком дня, але нове дослідження показує, що вона може погіршити симптоми хронічного болю. Про це пише dailymail, передають Патріоти України. Дослідження виявило, що вживання великої кількості кави, ймовірно, призв...