У сучасних господинь немає часу приділяти приготуванню багато часу, тому вони цінують хитрощі, що дозволяють прискорити кулінарний процес. Деякі з них дозволяють приділяти готуванню не більше години, передають Патріоти України
Видалення шкаралупи іноді займає деяку кількість часу і може стати проблемою, якщо потрібно очистити пару десятків яєць. Прискорити процес можна, якщо в процесі варіння яєць додати у воду часточку лимона і 1 ч. л. солі.
Обережні та досвідчені господині варять макарони без води та поєднують цей процес з приготуванням супу. З м’ясного бульйону знімають накип і кладуть у каструлю макарони. Таким чином, страва готується не у звичайній воді, а в бульйоні зі спеціями. До макаронів додають 1 ст. л. рослинного масла. Після цього макарони дістають шумівкою та кладуть у каструлю овочі та інші інгредієнти.
Процес займає левову частку часу. Але його можна прискорити, якщо скористатися металевою губкою. Вона видалить забруднення і зніме верхній шар із овочів.
Нарізати свинину на шматочки перед обсмажуванням на олії буває складно. Завдання можна спростити, якщо відправити м’ясо на 15 хвилин у морозильник. Після цієї нехитрої процедури м’ясо набагато легше піддається нарізці. Навіть не доведеться шукати найгострішого ножа.
Хронічне запалення в організмі може суттєво підвищити ризик розвитку багатьох різних захворювань. Тому одними з головних чинників профілактики і зменшення запалення є правильне харчування. Так що ж варто їсти, щоб ефективно піклуватися про своє здоров'...
Суп - найкраща страва для ситного обіду, особливо восени та взимку. Супи не тільки швидко насичують, а й зігрівають. А завдяки саме спеціям, страві можна надати будь-якого смаку, але також потрібно пам'ятати, що є спеції, які буквально "вб'ють" страву,...