Деякі молоді господині звикли варити яйця у чистій воді, не додаючи жодних добавок. Таке рішення на перший погляд здається дуже розумним: адже ми не можемо вплинути на смакові якості продукту, що знаходиться в шкаралупі. Однак сенс запровадження додаткових інгредієнтів полягає в іншому. Сіль, наприклад, полегшує чищення яйця, передають Патріоти України.
Як виявилося, ця хитрість приходить на допомогу ощадливим господиням. Якщо ви помітили, що яйце має тріщини, то до варіння такого продукту приступати не можна: білок просто “втече” зі шкаралупи.
Ці яйця найчастіше йдуть для приготування випічки, омлету, яєчні. Але й відварити їх можна без особливих проблем.
У воду для варіння потрібно влити оцет: на кожен літр рідини беремо маленьку ложку продукту. Завдяки цьому яйця зваряться без особливих труднощів.
Оцет сприяє тому, що білок залишиться на місці. На смакових якостях яйця додавання нового компонента ніяк не вплине.
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...