А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають оцет під час варіння картоплі

Якщо вам треба картопля, що не розварюється, добре тримає форму, зокрема під час нарізання на кубики чи слайси, то ця кулінарна порада для вас. Обов’язково додавайте оцет у воду, він не вплине на смак, проте покращить міцність верхнього шару картоплі, передають Патріоти України.

Подробиці

Оцет додають під час першого кипіння. На один літр води візьміть одну столову ложку 9% оцту. Картопля триматиме форму, не буде тріскатися. Якщо варите у “мундирах”, то вони швидко очистяться. Це зручно для таких салатів, як вінегрет, олів’є тощо.

Також оцет корисно додавати до молодої картоплі, яку після варіння обсмажують на олії чи маслі. Кожна картоплинка буде тримати форму і не розпадеться під час перемішування.

Ця свинина під сиром тане в роті - кращого обіду чи вечері годі шукати

субота, 26 квітень 2025, 11:09

Давайте будемо відвертими, але страви з м’ясом завжди смачні та вдалі. Вони не можуть бути інакшими. А коли до м’яса додають ще й сир, то вечеря приречена на вдачу та компліменти, передають Патріоти України. Вам потрібні наступні:. Починаємо з сиру. По...

Смакота! Як приготувати свинячі реберця у духовці - дуже простий рецепт

субота, 26 квітень 2025, 10:08

Реберця готувати досить легко. Вони користуються попитом, тому в кулінарній книзі варто мати цей рецепт. Він підійде навіть для кулінарів-початківців. Отже, час йти на ринок, купувати ребра та скоріше їх готувати на вечерю, передають Патріоти України. ...