
Частенько фарш господині заморожують про запас, щоб при необхідності швиденько приготувати котлети і не морочитися з м’ясом, передають Патріоти України.
Фарш для котлет без цибулі не обходиться, тому ці інгредієнти зберігаються разом в морозилці. Так робити не можна, вважають досвідчені господарки.
Такий спосіб заморожування псує смак м’яса. Цибуля вступає з м’ясом в окислювальну реакцію, і фарш може швидко зіпсуватись.
До того ж, у морозилці цибуля втрачає запах, а після розморожування на смак овоч не такий смачний.
Будь-який фарш краще заморожувати у чистому вигляді, без цибулі, яєць, молока, манки.
Якщо у вас немає часу готувати, то робіть з фаршу відразу котлети і заморожуйте.
Смак приготовлених котлет не постраждає, але розморозити їх потрібно протягом тижня-двох.
Заморожувати фарш з цибулею можна, якщо з нього ви плануєте готувати пельмені, фрикадельки, сосиски чи інші напівфабрикати, що не потребують розморожування перед варінням.
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Кожен, хто готує вдома перші страви, хоча б раз задавався цим запитанням: закривати каструлю кришкою під час приготування чи залишати суп відкритим. І професійні кухарі наголошують, що саме від цього залежить смак, аромат і прозорість бульйону. Та насп...