А ви це знали? Чому фарш не можна заморожувати разом із цибулею

Частенько фарш господині заморожують про запас, щоб при необхідності швиденько приготувати котлети і не морочитися з м’ясом, передають Патріоти України.

Подробиці

Фарш для котлет без цибулі не обходиться, тому ці інгредієнти зберігаються разом в морозилці. Так робити не можна, вважають досвідчені господарки.

Такий спосіб заморожування псує смак м’яса. Цибуля вступає з м’ясом в окислювальну реакцію, і фарш може швидко зіпсуватись.

До того ж, у морозилці цибуля втрачає запах, а після розморожування на смак овоч не такий смачний.

Будь-який фарш краще заморожувати у чистому вигляді, без цибулі, яєць, молока, манки.

Якщо у вас немає часу готувати, то робіть з фаршу відразу котлети і заморожуйте.

Смак приготовлених котлет не постраждає, але розморозити їх потрібно протягом тижня-двох.

Заморожувати фарш з цибулею можна, якщо з нього ви плануєте готувати пельмені, фрикадельки, сосиски чи інші напівфабрикати, що не потребують розморожування перед варінням.

Варто знати! Які крупи не можна мити, а треба одразу сипати в каструлю

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 11:07

Важливий етап у приготуванні страв – підготовка якісного продукту, передають Патріоти України. Вважається, що спочатку крупу потрібно промити, а потім варити. У випадку з гречкою або рисом все зрозуміло – на цих крупах можуть осідати сторонні домішки, ...

А ви це знали? Чому фарш не можна заморожувати разом із цибулею

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 10:12

Частенько фарш господині заморожують про запас, щоб при необхідності швиденько приготувати котлети і не морочитися з м’ясом, передають Патріоти України. Фарш для котлет без цибулі не обходиться, тому ці інгредієнти зберігаються разом в морозилці. Так р...