
Вважається, що вівсяна каша є чудовим продуктом для довголіття та здорового ЖКТ. У зв’язку з цим її готують багато господинь, які хочуть подбати про здоров’я членів родини, передають Патріоти України.
Якщо приготувати кашу правильно, то вона виходить досить смачною та апетитною.
Однак не завжди результат може потішити.
Перевіряйте термін придатності
Господині, які люблять зберігати сипучі продукти в гарних баночках, часто забувають про терміни придатності продукту. Тому перш ніж пересипати пластівці, варто дізнатися про часові рамки.
Якщо приготувати кашу з прострочених пластівців, вона навряд чи порадує вас своїм смаком.
Низька ціна
Деколи багато хто в спробі заощадити вибирає максимально дешевий продукт. На перший погляд, це здається цілком обґрунтованим. Однак виробники надто бюджетного продукту не завжди дбають про його якість.
Якщо ви хочете, щоб каша точно була смачною, вибирайте пластівці середньої цінової категорії.
Кашу залишили на потім
Це не та страва, яку можна приготувати про запас. Якщо ви вирішите залишити вівсяну кашу на потім, то навряд чи зможете її з’їсти. При зберіганні готового продукту з’являються неприємні присмаки, включаючи гіркоту.
Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.