Курячі яйця – це універсальний продукт, який зазвичай готують на сніданок, а також додають до різноманітних страв, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.
Розповідаємо, чому не можна переварювати яйця, скільки їх треба варити, щоб вони не перетворилися на отруту.
Справа в тому, що під час варіння з яєць виділяється сірководень, це токсичний газ, який може легко потрапити в білок. Зовні сірководень має вигляд зеленуватого нальоту на жовтку, який, напевно, бачили всі. Якщо нагрівання яєць надто сильне, сірководень проникає всередину продукту. Тому чим довше варяться яйця, тим токсичнішими вони стають.
Ці токсини можуть викликати сильну алергічну реакцію, тому переварені яйця можуть стати небезпечними для здоров'я.
Курячі яйця можна варити після початку кипіння води:
Крупи є основою щоденного раціону багатьох родин, тому їх завжди купують про запас. Але нерідко трапляється неприємність: у банках чи пакетах з’являються дрібні жучки. Вони швидко псують запаси і можуть поширюватися на інші продукти, передають Патріоти...
Ви помічали, що після певної їжі хочеться посміхатися і навіть більше енергії? Харчування може сильно впливати на емоційний стан. Ось список продуктів, які допомагають підняти настрій і боротися зі стресом, передають Патріоти України. Какао стимулює ви...