Можна почути думку, що немає жодної різниці, яким чином нарізати ковбасу. Вона від цього не стане смачнішою чи кращою. Проте в кулінарних традиціях ковбасні вироби нарізають під кутом. І цьому є пояснення, передають Патріоти України.
Почнімо з основного. Нарізана під кутом ковбаса виглядає значно естетичніше. А ще більшої площі шматочки ковбаси викликають більше апетиту.
Через великий розмір відрізаного шматка вона краще контактує з рецепторами в роті. А від цього будь-яка ковбаса стане тільки смачнішою.
Нарізати ковбасу під кутом значно легше. Це пов’язано з розташуванням її волокон. А вони більш жорсткі бувають, ніж здається. Нарізати ковбасу звичайним способом складніше. Просто спробуйте для порівняння.
Правильний сніданок - це більше, ніж просто смачна звичка. Те, що ми їмо зранку, здатне впливати на рівень енергії, концентрацію та навіть захищати мозок від вікових змін, передають Патріоти України. За даними клініки Клівленда, ранній прийом їжі підси...
Фрукти - невіддільна частина здорового раціону, однак побоювання щодо вмісту цукру змушують багатьох від них відмовлятися. Насправді ж багато фруктів містять не лише природний цукор, а й цінні вітаміни, мінерали, антиоксиданти та клітковину, передають ...