Можна почути думку, що немає жодної різниці, яким чином нарізати ковбасу. Вона від цього не стане смачнішою чи кращою. Проте в кулінарних традиціях ковбасні вироби нарізають під кутом. І цьому є пояснення, передають Патріоти України.
Почнімо з основного. Нарізана під кутом ковбаса виглядає значно естетичніше. А ще більшої площі шматочки ковбаси викликають більше апетиту.
Через великий розмір відрізаного шматка вона краще контактує з рецепторами в роті. А від цього будь-яка ковбаса стане тільки смачнішою.
Нарізати ковбасу під кутом значно легше. Це пов’язано з розташуванням її волокон. А вони більш жорсткі бувають, ніж здається. Нарізати ковбасу звичайним способом складніше. Просто спробуйте для порівняння.
Фарш для котлет не повинен складатися виключно з м’яса. В основу страви повинні входити й інші компоненти,, передають Патріоти України. Зазвичай для «зв’язування» фаршу використовують сире яйце чи білий хліб. Однак прихильники корисного харчування нада...
Більшість господинь за звичкою підставляють друшляк з макаронами під холодну воду. Так вони промивають їх, щоб вони не злипалися. Іноді це рятує від макаронної каші, іноді — ні. Досвідчені кулінари та кухарі не радять це робити з кожними макаронними ви...