
Можна почути думку, що немає жодної різниці, яким чином нарізати ковбасу. Вона від цього не стане смачнішою чи кращою. Проте в кулінарних традиціях ковбасні вироби нарізають під кутом. І цьому є пояснення, передають Патріоти України.
Почнімо з основного. Нарізана під кутом ковбаса виглядає значно естетичніше. А ще більшої площі шматочки ковбаси викликають більше апетиту.
Через великий розмір відрізаного шматка вона краще контактує з рецепторами в роті. А від цього будь-яка ковбаса стане тільки смачнішою.
Нарізати ковбасу під кутом значно легше. Це пов’язано з розташуванням її волокон. А вони більш жорсткі бувають, ніж здається. Нарізати ковбасу звичайним способом складніше. Просто спробуйте для порівняння.
Багато господинь і досі ретельно промивають м’ясо під краном перед тим, як його приготувати. На перший погляд це здається логічним, адже вода очищає продукт. Але сучасні фахівці з харчової безпеки наголошують: мити сире м’ясо вкрай небезпечно. Розповід...
Фініки - солодкі, поживні й дуже універсальні фрукти, які з давніх часів символізували силу та витривалість. Сьогодні вони стали корисною альтернативою печиву та батончикам, адже поєднують натуральну солодкість із важливими вітамінами й мінералами. Та ...