Можна почути думку, що немає жодної різниці, яким чином нарізати ковбасу. Вона від цього не стане смачнішою чи кращою. Проте в кулінарних традиціях ковбасні вироби нарізають під кутом. І цьому є пояснення, передають Патріоти України.
Почнімо з основного. Нарізана під кутом ковбаса виглядає значно естетичніше. А ще більшої площі шматочки ковбаси викликають більше апетиту.
Через великий розмір відрізаного шматка вона краще контактує з рецепторами в роті. А від цього будь-яка ковбаса стане тільки смачнішою.
Нарізати ковбасу під кутом значно легше. Це пов’язано з розташуванням її волокон. А вони більш жорсткі бувають, ніж здається. Нарізати ковбасу звичайним способом складніше. Просто спробуйте для порівняння.
Дріжджі, які можна використовувати для замісу тіста, мають бути насамперед свіжими, передають Патріоти України. Якісний продукт відрізняється характерним запахом – дріжджі мають приємний аромат з трохи помітною кислинкою. Якщо ви сумніваєтеся у доброяк...
Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...