А ви це знали? Чому мудрі господині не виливають олію після смаження у раковину

Посмаживши рибу або м’ясо, господині перекладають вміст сковороди на тарілку, а олію виливають у раковину, передають Патріоти України.

Так робить більшість, і в цьому немає нічого поганого. Крім засорів, які утворюються набагато швидше, якщо частенько виливати рослинні олію у каналізацію.

Подробиці

Варто вирішувати подібні питання практично. Зокрема не виливати рослинну олію у раковину.

Наприклад, у процесі смаження цибулі чи моркви олія не витрачає весь свій потенціал. У таких випадках господині використовують її повторно.

Якщо олія пригоріла, то її теж не виливають у раковину, але й не застосовують удруге. Щоб не допустити формування засорів, господині забирають її іншим способом.

Беруть паперовий рушник, який вбирає жир. Потім залишається лише промити майже чисту сковороду краплею миючого засобу.

Якщо періодично засипати в зливну трубу спеціальні засоби, то засмічення не повинно бути. Деякі господині готують саморобні очищуючі засоби з оцту та лимонної кислоти.

Це здивує! Що станеться з організмом у разі відмови від кави

четвер, 23 січень 2025, 16:38

У двох чашок кави по 180 мл знаходиться близько 200 мг кофеїну, які часто рятують людей під час напруженого графіка. І хоча вживання кави у невеликих дозах є цілком прийнятним та навіть корисним для організму, все ж варто контролювати його кількість у ...

А ви це знали? У яку воду треба засипати гречку - холодну чи окріп

четвер, 23 січень 2025, 16:30

Професійні кухарі розкрили секрет, як приготувати ідеальну гречану кашу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Гречка – це традиційна страва практично для кожної української родини. І досвідчені господині мають свої секрети приготування цієї ...