Яєчня – найпопулярніша «ранкова» їжа. Адже готується просто, швидко і при цьому виходить досить ситний сніданок і корисний, передають Патріоти України.
На жаль, поспішаючи, деякі люди припускаються грубої помилки. І смажать над сковородою щойно витягнуті з холодильника яйця.
Так не варто робити.
Перепад температур негативно вплине на консистенцію майбутньої страви.
Якщо на розігрітій сковороді виявиться холодне яйце, то жовта частина досить швидко перестане бути рідкою, а ось біла твердне дуже довго.
Таким чином, страва точно не вийде ідеальною, коли жовток розтікається, а білок – повністю просмажений.
Крім того, температурний перепад позбавляє яєчню яскравого смаку.
Тому не поспішайте смажити яйця, які щойно дістали з холодильника. Спочатку зачекайте, поки продукт полежить при кімнатній температуріу. Або діставайте яйця із холодильника заздалегідь.
Курячі шлунки – корисний, однак непростий у приготуванні субпродукт. Але якщо приготувати їх правильно й додати один інгредієнт, в результаті вдасться подати до столу дуже ніжне і соковите м’ясо, передають Патріоти України. Така м’ясна підлива смакує з...
Підготувати фарш перед тим, як почати смажити котлети дуже просто. Це не вимагає особливих труднощів, але важливо, щоб всі компоненти з холодильника трохи прогрілися, передають Патріоти України. Краще м’ясо перекручувати самостійно. Достатньо підготува...