А ви це знали? Чому не бажано смажити холодні яйця

Яєчня – найпопулярніша «ранкова» їжа. Адже готується просто, швидко і при цьому виходить досить ситний сніданок і корисний, передають Патріоти України.

На жаль, поспішаючи, деякі люди припускаються грубої помилки. І смажать над сковородою щойно витягнуті з холодильника яйця.

Так не варто робити.

Чому не можна смажити холодні яйця

Перепад температур негативно вплине на консистенцію майбутньої страви.

Якщо на розігрітій сковороді виявиться холодне яйце, то жовта частина досить швидко перестане бути рідкою, а ось біла твердне дуже довго.

Таким чином, страва точно не вийде ідеальною, коли жовток розтікається, а білок – повністю просмажений.

Крім того, температурний перепад позбавляє яєчню яскравого смаку.

Тому не поспішайте смажити яйця, які щойно дістали з холодильника. Спочатку зачекайте, поки продукт полежить при кімнатній температуріу. Або діставайте яйця із холодильника заздалегідь.

Джерело: ПростоВей

Ефект приємно здивує! З чим їсти гречку для максимальної користі та смаку

субота, 23 листопад 2024, 18:13

Гречка неймовірно корисна, а крім цього смачна, якщо знати, як її готувати. Гречка запобігає утворенню жовчного каміння, знижує кров’яний тиск, зменшує ризики серцевих захворювань, а також раку грудей. Склад цієї крупи багатий міддю, магнієм, клітковин...

А ви це знали? Лосось чи тунець? Яка риба корисніша

субота, 23 листопад 2024, 17:09

Тунець та лосось – два популярні варіанти морепродуктів. Таким чином, ви можете поставити запитання, яка з цих видів риби є найкращим вибором з точки зору впливу на здоров’я, передають Патріоти України. У цій статті розглядаються ці два типи риб, щоб в...