Яєчня – найпопулярніша «ранкова» їжа. Адже готується просто, швидко і при цьому виходить досить ситний сніданок і корисний, передають Патріоти України.
На жаль, поспішаючи, деякі люди припускаються грубої помилки. І смажать над сковородою щойно витягнуті з холодильника яйця.
Так не варто робити.
Перепад температур негативно вплине на консистенцію майбутньої страви.
Якщо на розігрітій сковороді виявиться холодне яйце, то жовта частина досить швидко перестане бути рідкою, а ось біла твердне дуже довго.
Таким чином, страва точно не вийде ідеальною, коли жовток розтікається, а білок – повністю просмажений.
Крім того, температурний перепад позбавляє яєчню яскравого смаку.
Тому не поспішайте смажити яйця, які щойно дістали з холодильника. Спочатку зачекайте, поки продукт полежить при кімнатній температуріу. Або діставайте яйця із холодильника заздалегідь.
Хоча яйця, смажені на вершковому маслі чи олії, - це класика, один шеф-кухар радить додати спецію, яка зробить смак яєчні набагато яскравішим, передають Патріоти України. . Шеф-кухар Ребекка з The Practical Kitchen розповіла, що її секрет – паприка, я...
Серед трьох речей, які не рекомедовано робити одразу після сну, згадується й споживання кави натщесерце. Про це пише gazeta.ua, посилаючись на медичні дослідження, передають Патріоти України. Автори дослідження, опублікованого в американській Медичній ...