Холодець – одна з улюблених страв українців, особливо на свята. От і зараз хазяйки запасаються свинячою голяшкою, куркою, щоб зварити холодець і порадувати домашніх. У кожної господині свій рецепт приготування цієї страви. Але кожній хочеться, щоб холодець вийшов наваристий, духмяний, а головне – прозорий, передають Патріоти України.
Заливши м’ясо холодною водою, дочекайтеся, коли вода закипить, щоб зняти пінку. Додайте цибулю, моркву, спеції, і нехай вариться 3-4 години. І от буває так, що води замало. Але не можна доливати воду. А все тому, що з прозорого він перетвориться на мутний.
Так само не слід додавати часник в бульйон. Це треба робити в самому кінці, коли витягнете м’ясо. Вичавивши часник, через 5 хвилин можна процідити холодець Можна і не робити цього, адже часник осяде на дно, і холодець буде прозорий.
Наш мозок, як і все тіло, потребує правильного харчування, щоб працювати на повну силу. Деякі продукти не лише підтримують енергію, а й безпосередньо впливають на пам’ять, увагу та швидкість мислення, передають Патріоти України. Експерти наголошують, щ...
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...