А ви це знали? Чому не можна доливати воду, коли варите холодець

Холодець – одна з улюблених страв українців, особливо на свята. От і зараз хазяйки запасаються свинячою голяшкою, куркою, щоб зварити холодець і порадувати домашніх. У кожної господині свій рецепт приготування цієї страви. Але кожній хочеться, щоб холодець вийшов наваристий, духмяний, а головне – прозорий, передають Патріоти України.

Подробиці

Заливши м’ясо холодною водою, дочекайтеся, коли вода закипить, щоб зняти пінку. Додайте цибулю, моркву, спеції, і нехай вариться 3-4 години. І от буває так, що води замало. Але не можна доливати воду. А все тому, що з прозорого він перетвориться на мутний.

Так само не слід додавати часник в бульйон. Це треба робити в самому кінці, коли витягнете м’ясо. Вичавивши часник, через 5 хвилин можна процідити холодець Можна і не робити цього, адже часник осяде на дно, і холодець буде прозорий.

Все просто! Як розморозити м’ясо за 10 хвилин без мікрохвильової печі і окропу

середа, 12 лютий 2025, 11:12

Часом господиням доводиться стикатися із ситуацією, коли потрібно терміново розморозити м’ясо, передають Патріоти України. Є різні способи розморожування м’яса, вони відрізняються один від одного. Багато хто для розморожування продуктів використовують ...

Розрив шаблонів! З якими продуктами та смаками можна готувати яєчню

середа, 12 лютий 2025, 10:12

Ви будете неймовірно здивовані. Яєчню можна готувати не лише з солоним смаком та ковбасою. Це наулюбленіший формат більшості людей, проте тема яєчні в кулінарії набагато ширша, передають Патріоти України. Посмажити швидко яйця на сніданок — оптимальний...