А ви це знали? Чому не можна перемішувати гречку під час варіння

Приготування гречки – не найскладніша дія. Однак господині нерідко припускаються помилок, що значно ускладнюють процес. Так, під час варіння крупу не потрібно помішувати, передають Патріоти України.

До чого призводить ігнорування рекомендації

Якщо кулінар все ж таки почав перемішувати гречку під час її приготування, то рівень пари в посуді, що стоїть на плиті, помітно знизиться.

В результаті на приготування страви доведеться витратити значно більше часу.

Можна, звичайно, просто відкласти ложку убік і не «відволікати» гречану кашу.

Однак у цій ситуації постає питання: «А як перевіряти ступінь готовності страви?».

Досвідчені господині зазначають: без ложки все ж таки не обійтися. Однак достатньо просто провести столовим приладом по дню каструлі.

Якщо відчувається, що зварені крупинки починають прилипати до посуду, процес приготування каші слід завершити.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у суп сметану чи натуральний йогурт

четвер, 3 жовтень 2024, 13:05

Багато господинь люблять готувати перші страви, які особливо добре підходять для прохолодного літа, осіннього і зимового раціону, оскільки мають приємний зігріваючий ефект, передають Патріоти України. До того ж супи мають приємний смак, якщо готувати ї...

Не робіть помилок! ТОП-10 продуктів, які не можна зберігати в холодильнику

четвер, 3 жовтень 2024, 12:00

Холодильник необхідний для зберігання продуктів за низьких температур, передають Патріоти України. У цих умовах їжа псується значно повільніше. Однак він допомагає зберегти далеко не всі продукти харчування. Експерти перерахували 10 продуктів, які псую...