
Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить, передають Патріоти України.
Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості.
Готується страва дуже просто, проте її легко зіпсувати, якщо забути деякі прості правила.
Недосвідчені кулінари скаржаться, що продукт часто злипається під час варіння.
Вирішення цієї проблеми є.
Щоб рис не злипався під час приготування, його не слід мішати постійно.
Допустимо перемішати рис один раз при закипанні, а інакше зерна постійно вбиратимуть воду і розпадатимуться.
Як зазначають господині, під час варіння кришку з каструлі не потрібно знімати, а також не слід перемішувати кашу.
Можна ще раз перемішати її вже після того, як вона буде готова і знята з вогню. Тоді в кашу рекомендується додати шматочок вершкового масла.
Жир на кухні повертається через тиждень після прибирання. Досвідчені господині й господарі знають: прибирати доводиться значно менше, якщо володієш маленькими хитрощами. Однією з найпоширеніших проблем на кухні є розбризкування гарячої олії, яке не лиш...
Регулярне вживання газованих напоїв, навіть без цукру, може підвищити ризик депресії та погіршити фізичне здоров’я. Особливо обережними мають бути жінки через підвищену чутливість до змін мікробіома, передають Патріоти України.