А ви це знали? Чому не можна помішувати рис під час варіння

Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України.

Подробиці

Готується страва дуже просто, проте її легко зіпсувати, якщо забути деякі прості правила. Недосвідчені кулінари скаржаться, що продукт часто злипається під час варіння. Вирішення цієї проблеми є.

Щоб рис не злипався під час приготування, його не слід мішати постійно. Допустимо перемішати рис один раз при закипанні, а інакше зерна постійно вбиратимуть воду і розпадатимуться.

Як зазначають господині, під час варіння кришку з каструлі не потрібно знімати, а також не слід перемішувати кашу. Можна ще раз перемішати її вже після того, як вона буде готова і знята з вогню. Тоді в кашу рекомендується додати шматочок вершкового масла.

Оцінять всі! Простіше простого - слойки з сосисками та сиром

четвер, 15 травень 2025, 18:13

Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...

Варто знати! Що обов'язково додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими і смачними

четвер, 15 травень 2025, 17:57

Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...