А ви це знали? Чому не можна помішувати рис під час варіння

Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України.

Подробиці

Готується страва дуже просто, проте її легко зіпсувати, якщо забути деякі прості правила. Недосвідчені кулінари скаржаться, що продукт часто злипається під час варіння. Вирішення цієї проблеми є.

Щоб рис не злипався під час приготування, його не слід мішати постійно. Допустимо перемішати рис один раз при закипанні, а інакше зерна постійно вбиратимуть воду і розпадатимуться.

Як зазначають господині, під час варіння кришку з каструлі не потрібно знімати, а також не слід перемішувати кашу. Можна ще раз перемішати її вже після того, як вона буде готова і знята з вогню. Тоді в кашу рекомендується додати шматочок вершкового масла.

Все просто! Як розморозити м'ясо за лічені хвилини без мікрохвильовки

вівторок, 30 вересень 2025, 6:45

Розморожування м'яса перед використанням може бути виснажливим та трудомістким процесом, але одна користувачка вразила простим трюком, який може пришвидшити цей процес. Так, фудблогерка, відома в TikTok під ніком "mobibuse", розповіла про швидкий спос...

Вчені назвали найкорисніший час для кави - і це зовсім не ранок після пробудження

вівторок, 30 вересень 2025, 5:40

Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Мільйони людей не уявляють свого ранку без ароматного еспресо. Але чи справді правильно пити її відразу після пробудження, передають Патріоти України. Американські вчені спільно з кількома польськими уніве...