А ви це знали? Чому не можна помішувати рис під час варіння

Багато господинь намагаються приготувати смачний та розсипчастий рис. Але не завжди це виходить. Рисова каша дуже корисна, вона є чудовим варіантом, оскільки надовго дає почуття ситості, передають Патріоти України.

Подробиці

Готується страва дуже просто, проте її легко зіпсувати, якщо забути деякі прості правила. Недосвідчені кулінари скаржаться, що продукт часто злипається під час варіння. Вирішення цієї проблеми є.

Щоб рис не злипався під час приготування, його не слід мішати постійно. Допустимо перемішати рис один раз при закипанні, а інакше зерна постійно вбиратимуть воду і розпадатимуться.

Як зазначають господині, під час варіння кришку з каструлі не потрібно знімати, а також не слід перемішувати кашу. Можна ще раз перемішати її вже після того, як вона буде готова і знята з вогню. Тоді в кашу рекомендується додати шматочок вершкового масла.

Неочікуваний трюк: Додайте щіпку цього інгредієнта в каву і забудьте про гіркоту

неділя, 20 липень 2025, 18:15

Чорна кава - це улюблений напій для багатьох, але не кожному до вподоби його гіркота. Якщо ви хочете покращити смак чорної кави, не збільшуючи кількість калорій, є один несподіваний інгредієнт, який може змінити все, передають Патріоти України. За слов...

Ось чому лікарі радять їсти грецькі горіхи щодня - ви не очікували такого ефекту

неділя, 20 липень 2025, 17:44

Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...