Ароматний та пряний плов – улюблена багатьма страва, яка мріє навчитися готувати кожна господиня, передають Патріоти України.
Зараз у Мережі багато рецептів, а у кулінарів свої особливості приготування. Однак у недосвідчених господинь виникає питання про те, чи варто промивати рис перед тим, як розпочати готування.
Приготування потребує терпіння та певних навичок. А з рисом особлива річ, оскільки це основний інгредієнт у страві.
Вважається, що крупу краще не промивати, щоб вона виходила смачнішою.
При цьому сорт рису не надто важливий. Виявляється, крупу треба замочувати у воді мінімум на півтори чи дві години. При цьому воду потрібно добре посолити.
Головний секрет у тому, щоб температура води, в якій замочуватиметься рис, була приблизно 60 градусів. Це означає, що крупу краще заливати гарячою водою, але не окропом.
Деякі рекомендують також брати спеціальний рис для приготування цієї східної страви.
22:21
Як забезпечити безперервне цвітіння саду до середини літа21:00
Фліппі-боб — нова стрижка з трендовою перспективою на 2025 рік20:00
Шість способів оригінально стилізувати образ шовковою хустиною18:56
Гладкий чи недбалий пучок — трендова зачіска сезону весна-2025 (Фото)17:30
Дві трендових та оригінальних формули кольорів на весну16:30
Рослинний білок: що потрібно знати про бобові і як додавати їх у меню15:20
6 способів пройти 10 000 кроків на день, не виходячи з дому14:30
Такого бестселеру ніхто не очікував: що особливого в сірій флісці Miu Miu13:08
Чим замінити розпушувач для оладків замість соди12:25
П’ять ідей, як приготувати смачний паштет без м’яса12:15
Що робити з трояндами, які погано перезимували та не ростуть11:30
Швидкий пиріг із капусти за 30 хвилин11:03
Туфлі Мері Джейн — романтичний тренд весни 2025 рокуДодавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...