Ароматний та пряний плов – улюблена багатьма страва, яка мріє навчитися готувати кожна господиня, передають Патріоти України.
Зараз у Мережі багато рецептів, а у кулінарів свої особливості приготування. Однак у недосвідчених господинь виникає питання про те, чи варто промивати рис перед тим, як розпочати готування.
Приготування потребує терпіння та певних навичок. А з рисом особлива річ, оскільки це основний інгредієнт у страві.
Вважається, що крупу краще не промивати, щоб вона виходила смачнішою.
При цьому сорт рису не надто важливий. Виявляється, крупу треба замочувати у воді мінімум на півтори чи дві години. При цьому воду потрібно добре посолити.
Головний секрет у тому, щоб температура води, в якій замочуватиметься рис, була приблизно 60 градусів. Це означає, що крупу краще заливати гарячою водою, але не окропом.
Деякі рекомендують також брати спеціальний рис для приготування цієї східної страви.
22:21
Як забезпечити безперервне цвітіння саду до середини літа21:00
Фліппі-боб — нова стрижка з трендовою перспективою на 2025 рік20:00
Шість способів оригінально стилізувати образ шовковою хустиною18:56
Гладкий чи недбалий пучок — трендова зачіска сезону весна-2025 (Фото)17:30
Дві трендових та оригінальних формули кольорів на весну16:30
Рослинний білок: що потрібно знати про бобові і як додавати їх у меню15:20
6 способів пройти 10 000 кроків на день, не виходячи з дому14:30
Такого бестселеру ніхто не очікував: що особливого в сірій флісці Miu Miu13:08
Чим замінити розпушувач для оладків замість соди12:25
П’ять ідей, як приготувати смачний паштет без м’яса12:15
Що робити з трояндами, які погано перезимували та не ростуть11:30
Швидкий пиріг із капусти за 30 хвилин11:03
Туфлі Мері Джейн — романтичний тренд весни 2025 рокуКартопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...