А ви це знали? Чому не можна заморожувати фарш з цибулею

Багато господарок люблять заготовляти фарш, щоб у будь-який час можна було приготувати смачні м’ясні страви, передають Патріоти України.

Однак мне всі знають про те, що не варто заморожувати м’ясний виріб разом із цибулею.

Подробиці

У чому причина такої рекомендації кулінарів?

Незважаючи на той факт, що багато господинь ігнорують цю рекомендацію, не варто заморожувати цибулю взагалі. Вона втрачає свій приємний смак та не дасть м’ясу необхідної соковитості.

Тому під час заготівлі фаршу краще заморожувати його без цибулі.

Спеції теж краще не додавати, адже через холодну температуру і тривале зберігання вони втратять відтінок смаку і свій неповторний аромат.

Краще окремо приготувати фарш, потім розморозити і додати подрібнену цибулю, потрібні прянощі, сіль та інші необхідні компоненти.

За такого підходу можна буде радувати всю родину неймовірно смачними котлетами з економією часу.

Якщо ви все ж таки хочете приготувати фарш з цибулею, то його варто попередньо подрібнити за допомогою блендера і додати до страви.

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Найсолодша хурма вже у магазинах: Як обрати та на що звертати увагу

п’ятниця, 5 грудень 2025, 9:57

Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....