А ви це знали? Чому не можна заморожувати фарш з цибулею

Багато господарок люблять заготовляти фарш, щоб у будь-який час можна було приготувати смачні м’ясні страви, передають Патріоти України.

Однак мне всі знають про те, що не варто заморожувати м’ясний виріб разом із цибулею.

Подробиці

У чому причина такої рекомендації кулінарів?

Незважаючи на той факт, що багато господинь ігнорують цю рекомендацію, не варто заморожувати цибулю взагалі. Вона втрачає свій приємний смак та не дасть м’ясу необхідної соковитості.

Тому під час заготівлі фаршу краще заморожувати його без цибулі.

Спеції теж краще не додавати, адже через холодну температуру і тривале зберігання вони втратять відтінок смаку і свій неповторний аромат.

Краще окремо приготувати фарш, потім розморозити і додати подрібнену цибулю, потрібні прянощі, сіль та інші необхідні компоненти.

За такого підходу можна буде радувати всю родину неймовірно смачними котлетами з економією часу.

Якщо ви все ж таки хочете приготувати фарш з цибулею, то його варто попередньо подрібнити за допомогою блендера і додати до страви.

Що буде, якщо пити молоко щодня - користь і небезпека популярного напою

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 5:45

Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...

Не робіть помилок! ТОП-9 спецій, які повністю зіпсують смачні котлети

четвер, 9 жовтень 2025, 19:05

Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...