А ви це знали? Чому не можна заморожувати фарш з цибулею

Багато господарок люблять заготовляти фарш, щоб у будь-який час можна було приготувати смачні м’ясні страви, передають Патріоти України.

Однак мне всі знають про те, що не варто заморожувати м’ясний виріб разом із цибулею.

Подробиці

У чому причина такої рекомендації кулінарів?

Незважаючи на той факт, що багато господинь ігнорують цю рекомендацію, не варто заморожувати цибулю взагалі. Вона втрачає свій приємний смак та не дасть м’ясу необхідної соковитості.

Тому під час заготівлі фаршу краще заморожувати його без цибулі.

Спеції теж краще не додавати, адже через холодну температуру і тривале зберігання вони втратять відтінок смаку і свій неповторний аромат.

Краще окремо приготувати фарш, потім розморозити і додати подрібнену цибулю, потрібні прянощі, сіль та інші необхідні компоненти.

За такого підходу можна буде радувати всю родину неймовірно смачними котлетами з економією часу.

Якщо ви все ж таки хочете приготувати фарш з цибулею, то його варто попередньо подрібнити за допомогою блендера і додати до страви.

Просто ідеально! Що додати до м’яса при запіканні, щоб воно було м’яким та соковитим

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 12:05

Досить часто при запіканні м’ясо стає сухим. Його складно їсти, воно жорстке на смак. Це серйозна проблема, яку потрібно вирішувати системно. Найперше треба виправити на наступний раз помилки приготування, передають Патріоти України. Перед запіканням м...

Така смакота! Як приготувати мариновану цибулю до шашликів

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 11:07

Якщо вам коли-небудь було щастя відвідати справжню шашличну, тоді вам знайомий смак смачнезної маринованої цибулі. М’ясо з нею розкривається просто з нової сторони та ідеально його доповнює. Таку мариновану цибулю можна приготувати вдома, передають Пат...