Приготувати омлет дуже просто: достатньо вилити збиту яєчно-молочну суміш на сковороду, передають Патріоти України.
Однак смак страви можна значно змінити в ліпшу сторону, застосовуючи різні додаткові інгредієнти.
Багато господинь додають у омлет яйця, ковбасу та овочі.
Не менш важливе значення мають спеції. Насамперед це сіль та перець.
Саме ці компоненти можуть зробити страву зовсім іншою. Тому їх треба правильно використати.
Як відзначають досвідчені кулінари, додавати сіль у рідку яєчно-молочну «заготівлю» до її виливання на сковорідку – це велика помилка.
Справа в тому, що іноді сіль призводить до порушення структури білка.
В результаті омлет стає менш смачним та ароматним. Сіль перестає підкреслювати всі переваги цієї страви.
Тому омлет бажано посолити в самому кінці його приготування, а ще краще перед самою його подачею на стіл – вже після зняття зі сковорідки.
Варто підкреслити, що для яєчні діє те саме правило: використовувати сіль потрібно в той момент, коли цю просту страву планується перекладати в тарілку.
Чорна смородина - не лише джерело вітамінів, але й справжній союзник для тих, хто хоче покращити травлення і скинути зайві кілограми, передають Патріоти України. Ця ягода вважається справжнім суперфудом. У ній міститься багато вітаміну С, який зміцнює ...
Кава - улюблений напій мільйонів людей у світі. Вона бадьорить, покращує настрій і навіть може приносити користь для здоров’я, якщо пити її правильно. Проте деякі звички та помилки під час приготування або споживання кави можуть перетворити цей корисни...