
Приготувати омлет дуже просто: достатньо вилити збиту яєчно-молочну суміш на сковороду, передають Патріоти України.
Однак смак страви можна значно змінити в ліпшу сторону, застосовуючи різні додаткові інгредієнти.
Багато господинь додають у омлет яйця, ковбасу та овочі.
Не менш важливе значення мають спеції. Насамперед це сіль та перець.
Саме ці компоненти можуть зробити страву зовсім іншою. Тому їх треба правильно використати.
Як відзначають досвідчені кулінари, додавати сіль у рідку яєчно-молочну «заготівлю» до її виливання на сковорідку – це велика помилка.
Справа в тому, що іноді сіль призводить до порушення структури білка.
В результаті омлет стає менш смачним та ароматним. Сіль перестає підкреслювати всі переваги цієї страви.
Тому омлет бажано посолити в самому кінці його приготування, а ще краще перед самою його подачею на стіл – вже після зняття зі сковорідки.
Варто підкреслити, що для яєчні діє те саме правило: використовувати сіль потрібно в той момент, коли цю просту страву планується перекладати в тарілку.
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...
Для здоров'я організму в осінній та зимовий період особливо ретельно потрібно підходити до харчування та вибору вітамінів, особливо – для імунітету та серця – головного органу в організмі, передають Патріоти України. Варто зазначити, що одним із важлив...