Лікарі заявили, що їсти страви з макаронів необхідно лише свіжими, вживати їх розігрітими після приготування і охолодження небезпечно для здоров'я, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Лікарі дієтологи розповіли, що якщо у людини немає індивідуальних протипоказань, їй слід вживати макарони, які виготовлені з твердих сортів пшениці. Такий продукт є чудовим джерелом білка, амінокислот, марганцю. Але вони підкреслили, що макарони мають бути свіжоприготованими. Вживати у їжу продукт, який був зварений, охолоджений у холодильнику і знову розігрітий, небезпечно для організму, констатують дієтологи.
"Якщо їх розігрівати, особливо у мікрохвильовці, то крохмаль, найважливіший вуглевод борошна, стає модифікованим і погано перетравлюється. Від нього "відриваються" електрони, і макарони містять вже вільні радикали — речовини, які викликають мутації у клітинах", — пояснили лікарі.
Багато хто любить готувати солянку та їсти, передають Патріоти України. Перевага страви також полягає в тому, що вона не має суворої рецептури – список інгредієнтів може змінюватися в залежності від смакових уподобань та наявності тих чи інших продукті...
Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом. Хіба можна таке лишати на тарілці, передають Патріоти України. Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільцям...