Незважаючи на те, що у варінні яєць немає жодних секретів, у ресторанах вони смачніші, ніж удома. Кухарі знають секрет, як зварити смачні яйця, передають Патріоти України.
Більшість господарок відварюють яйця в окропі 10 хвилин. Через те, що яйця довго варилися, жовток втрачає потрібну консистенцію.
А ось як варять яйця у ресторанах: доводять воду до кипіння та вимикають вогонь.
Потім яйця тримають у гарячій воді ще 10 хвилин, потім ще 1 хвилину у холодній воді.
Якщо варити яйця в такий спосіб, жовток щоразу виходитиме ніжним і в міру м’яким.
Банани – один з найпопулярніших фруктів не лише в Україні, але і в світі. Він бюджетний, смачний та поживний. Також від досить часто використовується в якості перекусу. Саме тому, цей фрукт люди купують у надлишку, щоб він завжди був в наявності у холо...
Щоб котлети вийшли соковитими та не розвалювалися під час смаження, солити потрібно не готову страву, а фарш, передають Патріоти України. Солять котлети дрібною сіллю, в жодному разі не великою і не йодованою. Сіль великого помелу важить більше, ніж др...