Овочі є важливою частиною раціону, тому що в їх складі міститься велика кількість вітамінів та антиоксидантів, передають Патріоти України.
Не всі люблять їх вводити до свого раціону з однієї простої причини: не виходить смачно приготувати продукт.
При спробі відварити будь-яку готову овочеву суміш з магазину виходить страва, яка не викликає особливого інтересу.
Однак у ресторанах овочеві страви завжди виглядають яскраво, чудово тримають свою форму і мають приємні смакові якості.
Справа в тому, що професійні кухарі користуються простим секретом.
У чому він полягає?
Відомо, що досвідчені кулінари не використовують для варіння звичайну воду. Замість неї застосовується мінеральна газована вода.
Завдяки цьому овочі виходять хрусткими та апетитними.
Також варто зазначити, що продукт не втрачає свого яскравого відтінку.
Тому на тарілці такі овочі виглядають надзвичайно апетитно.
Важливо пам’ятати, що приготування овочів на основі мінералки значно скорочує час приготування, тому швидко можна приготувати смачний і корисний гарнір.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...