А ви це знали? Чому в ресторані варять овочі у газованій воді

Овочі є важливою частиною раціону, тому що в їх складі міститься велика кількість вітамінів та антиоксидантів, передають Патріоти України.

Не всі люблять їх вводити до свого раціону з однієї простої причини: не виходить смачно приготувати продукт.

Подробиці

При спробі відварити будь-яку готову овочеву суміш з магазину виходить страва, яка не викликає особливого інтересу.

Однак у ресторанах овочеві страви завжди виглядають яскраво, чудово тримають свою форму і мають приємні смакові якості.

Справа в тому, що професійні кухарі користуються простим секретом.

У чому він полягає?

Відомо, що досвідчені кулінари не використовують для варіння звичайну воду. Замість неї застосовується мінеральна газована вода.

Завдяки цьому овочі виходять хрусткими та апетитними.

Також варто зазначити, що продукт не втрачає свого яскравого відтінку.

Тому на тарілці такі овочі виглядають надзвичайно апетитно.

Важливо пам’ятати, що приготування овочів на основі мінералки значно скорочує час приготування, тому швидко можна приготувати смачний і корисний гарнір.

Продукти, які природно зменшують апетит: Що варто додати до раціону

четвер, 23 жовтень 2025, 18:12

Дієтологи назвали продукти, які допомагають контролювати голод і не переїдати. Додавши їх до раціону, можна легше підтримувати вагу й уникати постійного бажання щось перекусити, передають Патріоти України. Найефективніше зменшують апетит білкові продук...

А ви це знали? Чи справді куряча грудка корисніша за стегна

четвер, 23 жовтень 2025, 17:44

Якщо грудка давно отримала статус «найкориснішої частини курки», то соковиті стегна теж мають свої козирі. Вони ароматні, м’які і, що цікаво, містять не менше цінних мікроелементів. Тож хто перемагає в цій гастрономічній дуелі - пісна грудка чи насичен...