А ви це знали? Чому в ресторані варять овочі у газованій воді

Овочі є важливою частиною раціону, тому що в їх складі міститься велика кількість вітамінів та антиоксидантів, передають Патріоти України.

Не всі люблять їх вводити до свого раціону з однієї простої причини: не виходить смачно приготувати продукт.

Подробиці

При спробі відварити будь-яку готову овочеву суміш з магазину виходить страва, яка не викликає особливого інтересу.

Однак у ресторанах овочеві страви завжди виглядають яскраво, чудово тримають свою форму і мають приємні смакові якості.

Справа в тому, що професійні кухарі користуються простим секретом.

У чому він полягає?

Відомо, що досвідчені кулінари не використовують для варіння звичайну воду. Замість неї застосовується мінеральна газована вода.

Завдяки цьому овочі виходять хрусткими та апетитними.

Також варто зазначити, що продукт не втрачає свого яскравого відтінку.

Тому на тарілці такі овочі виглядають надзвичайно апетитно.

Важливо пам’ятати, що приготування овочів на основі мінералки значно скорочує час приготування, тому швидко можна приготувати смачний і корисний гарнір.

"Сильний союзник здоров’я та сяйва шкіри": Названо овоч, який сповільнює старіння

вівторок, 9 вересень 2025, 13:05

Коли креми та маски вже не дають бажаного ефекту, варто шукати підтримку не лише зовні, а й в харчуванні. Одним із найпотужніших овочів для уповільнення старіння зсередини вчені називають броколі, передають Патріоти України. У броколі міститься сульфор...

Все дуже просто! Як за хвилину дізнатись справжня кава чи підробка

вівторок, 9 вересень 2025, 8:44

Смак кави залежить від кількох речей. По-перше, це якість зерен, а по-друге - спосіб заварювання. Знавці стверджують, що не варто при заварюванні кави використовувати крутий окріп, передають Патріоти України. Стосовно якості зерен, меленої чи розчинної...