А ви це знали? Чи можна додавати чорний хліб до котлет

Багато кухарів знають про те, що без додавання хліба не вдасться приготувати смачні та пишні котлети. передають Патріоти України.

Деякі молоді господині помилково вважають, що хліб додається до складу інгредієнтів лише для того, щоб заощадити.

Подробиці

Та, насправді, саме цей продукт допомагає приготувати смачні котлети.

Раніше готували котлети з додаванням житнього хліба. Сучасні господині обирають білий хліб чи булку.

Чи можна додати звичайний чорний хліб?

Дехто вважає, що темний хліб може зіпсувати страву. Здається, що продукт може дати непотрібну кислинку.

Але це помилка.

Якщо ви вирішите приготувати котлети з додаванням чорного хліба, то результат вам сподобається. Котлети виходять соковитими та пишними.

На півкіло м’ясного фаршу варто брати приблизно чверть від стандартного буханця чорного хліба.

Як додавати цей інгредієнт?

З чорним хлібом складнощів виникнути не повинно. Його додають так само, як і білий хліб.

Спочатку потрібно обрізати скоринки, а потім замочити хлібний м‘якуш в молоці або воді.

Потім хліб віджимається від надлишків рідини та вводиться до складу інгредієнтів.Багато кухарів знають про те, що без додавання хліба не вдасться приготувати смачні та пишні котлети.

Деякі молоді господині помилково вважають, що хліб додається до складу інгредієнтів лише для того, щоб заощадити.

Подробиці

Та, насправді, саме цей продукт допомагає приготувати смачні котлети.

Раніше готували котлети з додаванням житнього хліба. Сучасні господині обирають білий хліб чи булку.

Чи можна додати звичайний чорний хліб?

Дехто вважає, що темний хліб може зіпсувати страву. Здається, що продукт може дати непотрібну кислинку.

Але це помилка.

Якщо ви вирішите приготувати котлети з додаванням чорного хліба, то результат вам сподобається. Котлети виходять соковитими та пишними.

На півкіло м’ясного фаршу варто брати приблизно чверть від стандартного буханця чорного хліба.

Як додавати цей інгредієнт?

З чорним хлібом складнощів виникнути не повинно. Його додають так само, як і білий хліб.

Спочатку потрібно обрізати скоринки, а потім замочити хлібний м‘якуш в молоці або воді.

Потім хліб віджимається від надлишків рідини та вводиться до складу інгредієнтів.

Джерело: ПростоВей

ТОП-6 продуктів, які бадьорять не гірше за каву

субота, 24 травень 2025, 19:05

Розповідаємо, які продукти, крім кави, допоможуть швидко прокинутися і зарядять енергією на весь наступний день, передають Патріоти України. Однією з найпоширеніших причин сонливості та недосипання є зневоднення організму. Іноді, щоб прокинутися та доп...

Оцінять всі! Повітряні сирні булочки, які готуються за 15 хвилин

субота, 24 травень 2025, 17:13

Сучасні господині все частіше користуються напівфабрикатами або доставкою, щоби порадувати близьких вечерею. Вся проблема у дефіциті вільного часу. Проте кулінари знають, що є простий рецепт приготування смачних м’яких булочок, передають Патріоти Украї...