Багато кухарів знають про те, що без додавання хліба не вдасться приготувати смачні та пишні котлети. передають Патріоти України.
Деякі молоді господині помилково вважають, що хліб додається до складу інгредієнтів лише для того, щоб заощадити.
Та, насправді, саме цей продукт допомагає приготувати смачні котлети.
Раніше готували котлети з додаванням житнього хліба. Сучасні господині обирають білий хліб чи булку.
Чи можна додати звичайний чорний хліб?
Дехто вважає, що темний хліб може зіпсувати страву. Здається, що продукт може дати непотрібну кислинку.
Але це помилка.
Якщо ви вирішите приготувати котлети з додаванням чорного хліба, то результат вам сподобається. Котлети виходять соковитими та пишними.
На півкіло м’ясного фаршу варто брати приблизно чверть від стандартного буханця чорного хліба.
Як додавати цей інгредієнт?
З чорним хлібом складнощів виникнути не повинно. Його додають так само, як і білий хліб.
Спочатку потрібно обрізати скоринки, а потім замочити хлібний м‘якуш в молоці або воді.
Потім хліб віджимається від надлишків рідини та вводиться до складу інгредієнтів.Багато кухарів знають про те, що без додавання хліба не вдасться приготувати смачні та пишні котлети.
Деякі молоді господині помилково вважають, що хліб додається до складу інгредієнтів лише для того, щоб заощадити.
Та, насправді, саме цей продукт допомагає приготувати смачні котлети.
Раніше готували котлети з додаванням житнього хліба. Сучасні господині обирають білий хліб чи булку.
Чи можна додати звичайний чорний хліб?
Дехто вважає, що темний хліб може зіпсувати страву. Здається, що продукт може дати непотрібну кислинку.
Але це помилка.
Якщо ви вирішите приготувати котлети з додаванням чорного хліба, то результат вам сподобається. Котлети виходять соковитими та пишними.
На півкіло м’ясного фаршу варто брати приблизно чверть від стандартного буханця чорного хліба.
Як додавати цей інгредієнт?
З чорним хлібом складнощів виникнути не повинно. Його додають так само, як і білий хліб.
Спочатку потрібно обрізати скоринки, а потім замочити хлібний м‘якуш в молоці або воді.
Потім хліб віджимається від надлишків рідини та вводиться до складу інгредієнтів.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...