А ви це знали? Чи можна додавати чорний хліб до котлет

Багато кухарів знають про те, що без додавання хліба не вдасться приготувати смачні та пишні котлети. передають Патріоти України.

Деякі молоді господині помилково вважають, що хліб додається до складу інгредієнтів лише для того, щоб заощадити.

Подробиці

Та, насправді, саме цей продукт допомагає приготувати смачні котлети.

Раніше готували котлети з додаванням житнього хліба. Сучасні господині обирають білий хліб чи булку.

Чи можна додати звичайний чорний хліб?

Дехто вважає, що темний хліб може зіпсувати страву. Здається, що продукт може дати непотрібну кислинку.

Але це помилка.

Якщо ви вирішите приготувати котлети з додаванням чорного хліба, то результат вам сподобається. Котлети виходять соковитими та пишними.

На півкіло м’ясного фаршу варто брати приблизно чверть від стандартного буханця чорного хліба.

Як додавати цей інгредієнт?

З чорним хлібом складнощів виникнути не повинно. Його додають так само, як і білий хліб.

Спочатку потрібно обрізати скоринки, а потім замочити хлібний м‘якуш в молоці або воді.

Потім хліб віджимається від надлишків рідини та вводиться до складу інгредієнтів.Багато кухарів знають про те, що без додавання хліба не вдасться приготувати смачні та пишні котлети.

Деякі молоді господині помилково вважають, що хліб додається до складу інгредієнтів лише для того, щоб заощадити.

Подробиці

Та, насправді, саме цей продукт допомагає приготувати смачні котлети.

Раніше готували котлети з додаванням житнього хліба. Сучасні господині обирають білий хліб чи булку.

Чи можна додати звичайний чорний хліб?

Дехто вважає, що темний хліб може зіпсувати страву. Здається, що продукт може дати непотрібну кислинку.

Але це помилка.

Якщо ви вирішите приготувати котлети з додаванням чорного хліба, то результат вам сподобається. Котлети виходять соковитими та пишними.

На півкіло м’ясного фаршу варто брати приблизно чверть від стандартного буханця чорного хліба.

Як додавати цей інгредієнт?

З чорним хлібом складнощів виникнути не повинно. Його додають так само, як і білий хліб.

Спочатку потрібно обрізати скоринки, а потім замочити хлібний м‘якуш в молоці або воді.

Потім хліб віджимається від надлишків рідини та вводиться до складу інгредієнтів.

Джерело: ПростоВей

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...