А ви це знали? Чи можна додавати смажену цибулю в котлетний фарш

Цибуля в котлетному фарші є за класичним рецептом, проте вона здатна суттєво зіпсувати всі старання. Особливо це стосується ситуацій, коли залишився невикористаний фарш. З цибулею він стає кислим. Для приготування він вже не буде підходити, передають Патріоти України.

Подробиці

Проблеми кислого смаку та зіпсованого фаршу можна уникнути, якщо додати не сиру, а смажену цибулю. Розгляньмо це питання детальніше.

Зі смаженою цибулею виходить дуже смачно готувати рибні котлети. Треба перемішувати все разом через м’ясорубку або блендером. Цибулю обсмажте до золотистого кольору, але не робіть її надто засмаженою. Це може зіпсувати соковитість котлет. Окрім того, суха цибуля на межі підгоряння може дати гіркуватий присмак.

Важливий є ще один момент. Обсмажена цибуля все ж таки може зіпсувати котлети, якщо після обсмаження ви плануєте їх поставити в духовку. В таких випадках краще класти сиру цибулю. А для котлет та тефтелей, які будуть тушкуватися, різниці немає.

Не робіть помилок! Названо сорти капусти, які не підходять для квашення і маринування

неділя, 27 жовтень 2024, 19:04

Квашена капуста - смачна вітамінна закуска для зими, яку готують ледь не кожної осені. Проте деякі сорти капусти категорично не можна квасити або маринувати - така заготівля буде несмачною. РБК-Україна (проєкт Styler) розповідає, які сорти капусти не с...

А ви це знали? Для чого тримати картоплю в окропі перед смаженням

неділя, 27 жовтень 2024, 17:07

Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...