
Цибуля в котлетному фарші є за класичним рецептом, проте вона здатна суттєво зіпсувати всі старання. Особливо це стосується ситуацій, коли залишився невикористаний фарш. З цибулею він стає кислим. Для приготування він вже не буде підходити, передають Патріоти України.
Проблеми кислого смаку та зіпсованого фаршу можна уникнути, якщо додати не сиру, а смажену цибулю. Розгляньмо це питання детальніше.
Зі смаженою цибулею виходить дуже смачно готувати рибні котлети. Треба перемішувати все разом через м’ясорубку або блендером. Цибулю обсмажте до золотистого кольору, але не робіть її надто засмаженою. Це може зіпсувати соковитість котлет. Окрім того, суха цибуля на межі підгоряння може дати гіркуватий присмак.
Важливий є ще один момент. Обсмажена цибуля все ж таки може зіпсувати котлети, якщо після обсмаження ви плануєте їх поставити в духовку. В таких випадках краще класти сиру цибулю. А для котлет та тефтелей, які будуть тушкуватися, різниці немає.
Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...
Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...