Наповнені білком і корисними жирами, яйця є надзвичайно ефективним і універсальним продуктом харчування. Тож не дивно, що так багато з нас люблять їсти яйця на сніданок — можливо, навіть щодня, передають Патріоти України.
Сніданок є найважливішим прийомом їжі, адже він запускає метаболізм і забезпечує енергією на весь день. Яєчня може бути чудовим варіантом, оскільки яйця багаті на білки та жирні кислоти, які допомагають залишатися активними та концентрованими протягом дня.
Сьогодні експерти загалом погоджуються, що більшість людей можуть їсти яйця щодня, якщо захочуть.
Яєчний білок містить вітаміни B1, B2, B3, B5, B6 і B12, а також такі мінерали, як кальцій, магній, фосфор і калій. З іншого боку, жовток містить важливі антиоксиданти, такі як зеаксантин і лютеїн, які покращують здоров’я очей, а також холін, які можуть бути корисними для здоров’я мозку та кісток.
Варто зазначити, що снідаючи яйцями, можна позбавитися від зайвих кілограмів. У цьому очевидна перевага яєчні перед традиційними бутербродами з маслом та копченостями, висококалорійними круасанами й іншою здобною випічкою.
Целіакія - це аутоімунне захворювання, яке виникає внаслідок непереносимості глютену – білка, що міститься в пшениці, житі та ячмені. Хоча ця хвороба найчастіше асоціюється з проблемами травлення, її прояви можуть виходити далеко за межі шлунково-кишко...
Те, що ми їмо щодня, впливає не лише на наш зовнішній вигляд, а й на емоційний стан. Нестача необхідних поживних речовин у раціоні може спричинити втому, дратівливість і навіть депресію. передають Патріоти України. Проте, є продукти, які природним чино...