Не у всіх господарок виходить приготувати цю популярну страву так, щоб вона стала предметом гордості, передають Патріоти України.
Здавалося б, жодних складнощів виникнути не повинно: при простому наборі продуктів завжди можна порадувати близьких апетитним гарніром.
Однак у кожного кухаря існують свої правила приготування смаженої картоплі, щоби результат виправдовував очікування.
Одним із найактуальніших і спірних питань є додавання солі.
Що рекомендують досвідчені господині?
Деякі кулінари додають сіль на самому початку або в середині процесу. В цьому випадку картопля втрачає свою форму і виглядає не зовсім апетитно.
Справа в тому, що сіль сприяє випаровуванню вологи.
Саме в результаті цього процесу і розвалюється смажена картопля.
Тому не варто поспішати із додаванням цього інгредієнта.
Досвідчені господині солять страву вже тільки після того, як її повністю приготували.
У такому випадку смажена картопля виходить ідеально смачною.
Пропонуємо приготувати плавлений сир по-домашньому за перевіреним способом. Рецепт простий та з доступних продуктів. А ще ви отримаєте можливість навчитись готувати смачний сир без домішок, передають Патріоти України. Вам знадобляться такі:. Домашній с...
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...