Котлети – одна з найпопулярніших домашніх страв, але не завжди в холодильнику є продукти, необхідні для їхнього приготування. Рецептів котлет існує безліч і завжди можна щось куховарити з того, що є під рукою. Найбюджетніший рецепт котлет – з борошном. Вам не знадобляться ні батон, ні молоко, передають Патріоти України.
Під час смаження фарш та цибуля часто випускають рідину, а борошно допомагає зберегти в котлетах цей сік.
За рахунок цього котлети з фаршу з борошном виходять дуже ніжними соковитими.
Якщо ви додаєте борошно у фарш, то додавати розмочений у молоці батон не потрібно.
Борошна знадобиться лише кілька ложок на півкілограма м’яса. Більше не потрібно.
Якщо ви переборщили з борошном, тоді потрібно додати ложку молока.
Не забудьте додати у фарш яйце, цибулю, сіль та перець. Обвалюйте котлети в борошні і обсмажуйте на сковорідці звичним способом.
Якщо фарш свинячий або яловичий, то котлети потрібно протушкувати у невеликій кількості води.
Якщо котлети курячі, вони дійдуть до готовності без тушкування.
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...
Низький гемоглобін (анемія) проявляється слабкістю, втомою, запамороченням, блідістю шкіри та задишкою, оскільки організм недоотримує кисень. Підняти рівень гемоглобіну може вживання деяких продуктів, багатих на залізо, передають Патріоти України. Прод...