
Котлети – одна з найпопулярніших домашніх страв, але не завжди в холодильнику є продукти, необхідні для їхнього приготування. Рецептів котлет існує безліч і завжди можна щось куховарити з того, що є під рукою. Найбюджетніший рецепт котлет – з борошном. Вам не знадобляться ні батон, ні молоко, передають Патріоти України.
Під час смаження фарш та цибуля часто випускають рідину, а борошно допомагає зберегти в котлетах цей сік.
За рахунок цього котлети з фаршу з борошном виходять дуже ніжними соковитими.
Якщо ви додаєте борошно у фарш, то додавати розмочений у молоці батон не потрібно.
Борошна знадобиться лише кілька ложок на півкілограма м’яса. Більше не потрібно.
Якщо ви переборщили з борошном, тоді потрібно додати ложку молока.
Не забудьте додати у фарш яйце, цибулю, сіль та перець. Обвалюйте котлети в борошні і обсмажуйте на сковорідці звичним способом.
Якщо фарш свинячий або яловичий, то котлети потрібно протушкувати у невеликій кількості води.
Якщо котлети курячі, вони дійдуть до готовності без тушкування.
Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...
Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...