А ви це знали? Чи потрібно промивати квашену капусту

Не завжди вдається приготувати чи придбати смачну квашену капусту, передають Патріоти України.

Вона може виявитись занадто кислою. Такі смакові якості страви лише розчаровують.

Подробиці

Надто кислу квашену капусту навряд чи захочуть смакувати ваші домочадці.

Перше що може спасти на думку, щоб врятувати ситуацію – варто промити її водою. Не потрібно так робити, адже це не лише позбавить страву смаку, кислинки, та зробить її геть не смачною.

Чи варто промивати кислу квашену капусту?

Не застосовуйте цей варіант. Промивання допоможе позбутись неприємного смаку, але разом з ним капуста втратить й свої корисні властивості.

Це вже не буде кладезь вітамінів та важливих мікроелементів.

Вода може змінити консистенцію продукту. Капуста стане м’якою та не буде приємно хрустіти.

Як прибрати кислий смак

Допоможе занадто кислій капусті прибирання зайвого соку. Якщо це не надто допомогло, додайте до квашеної капусти трохи свіжої капусти.

Допоможе замаскувати смак кислої капусти додавання до страви нарізаної півкільцями цибулі.

Ще допоможе цукор. Додайте столову ложку цукру на кілограм квашеної капусти. Це допоможе трохи прибрати кислинку та не зробить капусту солодкою.Не завжди вдається приготувати чи придбати смачну квашену капусту.

Вона може виявитись занадто кислою. Такі смакові якості страви лише розчаровують.

Подробиці

Надто кислу квашену капусту навряд чи захочуть смакувати ваші домочадці.

Перше що може спасти на думку, щоб врятувати ситуацію – варто промити її водою. Не потрібно так робити, адже це не лише позбавить страву смаку, кислинки, та зробить її геть не смачною.

Чи варто промивати кислу квашену капусту?

Не застосовуйте цей варіант. Промивання допоможе позбутись неприємного смаку, але разом з ним капуста втратить й свої корисні властивості.

Це вже не буде кладезь вітамінів та важливих мікроелементів.

Вода може змінити консистенцію продукту. Капуста стане м’якою та не буде приємно хрустіти.

Як прибрати кислий смак

Допоможе занадто кислій капусті прибирання зайвого соку. Якщо це не надто допомогло, додайте до квашеної капусти трохи свіжої капусти.

Допоможе замаскувати смак кислої капусти додавання до страви нарізаної півкільцями цибулі.

Ще допоможе цукор. Додайте столову ложку цукру на кілограм квашеної капусти. Це допоможе трохи прибрати кислинку та не зробить капусту солодкою.

Соя - продукт, якого бояться дарма: Чому її варто додати до раціону

четвер, 17 липень 2025, 19:05

Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...

Як зробити зелений чай ще кориснішим - прості секрети

четвер, 17 липень 2025, 18:07

Зелений чай очолює список продуктів, які варто регулярно вживати, особливо якщо ми хочемо зберегти здоров’я на довгі роки. Його корисні властивості важко переоцінити. Однак виявляється, що за допомогою простого прийому можна посилити його дію, передают...