На перший погляд, нічого особливого в питанні. Що буде, якщо посолити тісто для сирників? Хтось каже, що це треба для балансу смаку, інші стверджують про відсутність потреби в цьому інгредієнтів. Суперечка між кулінарами в дії, передають Патріоти України.
Подробиці
В класичному рецепті сирників сіль в тісто дійсно додається. Весь секрет в тому, що кисломолочний сир любить сіль, бо вона таки збалансовує кислий присмак.
Тепер питання в оптимальній кількості. Головне не покласти забагато солі. Дрібки цілком вистачить, якщо ви готуєте солодкі.
Важливий нюанс щодо додавання солі. Її потрібно посипати на сире яйце, змішати, а потім вже все разом додавати до сиру. От і вся суперечка. Якщо не додавати сіль, нічого критичного не станеться, але з нею набагато краще.
Професійні кулінари не тільки вміють смачно готувати: як правило, їхня їжа, до всього іншого, й виглядає бездоганно. Вони завжди мають свої власні секрети, які допомагають їм у процесі нелегкої роботи, передають Патріоти України.
Вершкове масло є одним з найбільш звичних продуктів, які ми часто використовуємо для випічки, бутербродів або смаження. Проте знайти натуральний продукт вкрай складно: навіть якщо на пакуванні будуть вказані виключно складові, що не викликають підозри,...