На перший погляд, нічого особливого в питанні. Що буде, якщо посолити тісто для сирників? Хтось каже, що це треба для балансу смаку, інші стверджують про відсутність потреби в цьому інгредієнтів. Суперечка між кулінарами в дії, передають Патріоти України.
Подробиці
В класичному рецепті сирників сіль в тісто дійсно додається. Весь секрет в тому, що кисломолочний сир любить сіль, бо вона таки збалансовує кислий присмак.
Тепер питання в оптимальній кількості. Головне не покласти забагато солі. Дрібки цілком вистачить, якщо ви готуєте солодкі.
Важливий нюанс щодо додавання солі. Її потрібно посипати на сире яйце, змішати, а потім вже все разом додавати до сиру. От і вся суперечка. Якщо не додавати сіль, нічого критичного не станеться, але з нею набагато краще.
За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти У...
Не завжди свіжоприготовлені оладки можуть порадувати нас своєю пишною текстурою, що дуже засмучує господарок. Однак варто розуміти, що це лише результат деяких помилок. Які з них трапляються найчастіше, передають Патріоти України. Деякі вважають, що мо...