Рис здається незамінним компонентом, без якого неможливо уявити класичні голубці. Крупа чудово вбирає м’ясний сік і робить страву більш гармонійною та збалансованою. Проте будь-якій господині часом хочеться відійти від класичної рецептури, спробувавши змінити щось у звичній страві, передають Патріоти України.
Якщо йдеться про смачні голубці, то можна відмовитися від рису на користь іншого звичного продукту.Багато господинь замість рису вводять до складу голубців картоплю, попередньо подрібнену на тертці. М’ясо ідеально поєднується з коренеплодом, тому голубці вийдуть відмінної якості. Картопля, до того ж, дозволить голубцям залишатися соковитішими і смачнішими.
Спочатку варто визначитись із пропорціями. Найкраще досягати балансу завдяки рівному співвідношенню м’яса та картоплі. Коренеплід подрібнюється на тертці і позбавляється надлишку вологи. Усі інгредієнти з’єднуються, викладаються у капусту.Спочатку голубці смажать на сковороді, а потім доводять до готовності в духовці.
Українські страви банош та коливо увійшли до рейтингу найкращих каш світу. Відповідний гастрономічний рейтинг склав портал TasteAtlas, передають Патріоти України. . На п'ятому місці рейтингу - традиційний український банош, який здавна готують у карпа...
Раціон харчування безпосередньо впливає на тривалість та якість життя: допомагає підтримувати молодий вигляд, здорову вагу та зменшує ризик хронічних захворювань. За словами вчених, особливо влітку слід звернути увагу на сезонні продукти, багаті на фла...