Салат "Оселедець під шубою" асоціюється з новорічно-різдвяним періодом. Однак, якщо вам не подобається риба в цій страві, можете трішки поекспериментувати. Чим замінити оселедець в "Шубі" - читайте в матеріалі, передають Патріоти України.
Класичний рецепт салату "Оселедець під шубою" включає в себе, як можна здогадатися з назви страви, засолену рибу. Однак, ви можете сміливо експериментувати і замінювати цей інгредієнт іншими продуктами.
М'ясо індички в міру жирне і дуже м'яке, а ще воно чудово поєднується з овочами, які також входять до складу цього салату. Такий рецепт досить дієтичний та смачний.
Що потрібно взяти:
Спосіб приготування:
Салат викладається шарами: картопля — морква — індичка — яйця — буряк та чорнослив. Кожен шар змащується майонезом. Зверху салат обов'язково солиться.
Щоб приготувати вегетаріанську версію цього популярного новорічного салату, спробуйте замінити рибу листами норі, а звичайний майонез пісним.
Що вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Не забудьте залишити салат в холодильнику на кілька годин.
Якщо ви хочете зробити салат бюджетним, але не менш смачним, варто спробувати замінити засолений оселедець шпротами з банки. На вас чекає досить цікавий смак.
Що взяти для салату:
Спосіб приготування:
Шари салату виглядатимуть так: подрібнені шпроти — замаринована цибуля — натерті морква та буряк — рис — останній шар буряка.
Кожен шар обов'язково змащується майонезом.
Цей рецепт виручить, коли немає варіантів для швидкої та смачної вечері. Така страва доволі швидко готується та не потребує багато затратних по часу процесів, передають Патріоти України. Продукти:. Покрокове приготування
Для того щоб приготувати гарний гарнір у вигляді картопляного пюре, потрібно освоїти кілька тонкощів приготування. Страва здається простою і невигадливою, проте гідно впоратися з нею під силу тільки досвідченим господиням і кулінарам, передають Патріот...