Салат "Оселедець під шубою" асоціюється з новорічно-різдвяним періодом. Однак, якщо вам не подобається риба в цій страві, можете трішки поекспериментувати. Чим замінити оселедець в "Шубі" - читайте в матеріалі, передають Патріоти України.
Класичний рецепт салату "Оселедець під шубою" включає в себе, як можна здогадатися з назви страви, засолену рибу. Однак, ви можете сміливо експериментувати і замінювати цей інгредієнт іншими продуктами.
М'ясо індички в міру жирне і дуже м'яке, а ще воно чудово поєднується з овочами, які також входять до складу цього салату. Такий рецепт досить дієтичний та смачний.
Що потрібно взяти:
Спосіб приготування:
Салат викладається шарами: картопля — морква — індичка — яйця — буряк та чорнослив. Кожен шар змащується майонезом. Зверху салат обов'язково солиться.
Щоб приготувати вегетаріанську версію цього популярного новорічного салату, спробуйте замінити рибу листами норі, а звичайний майонез пісним.
Що вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Не забудьте залишити салат в холодильнику на кілька годин.
Якщо ви хочете зробити салат бюджетним, але не менш смачним, варто спробувати замінити засолений оселедець шпротами з банки. На вас чекає досить цікавий смак.
Що взяти для салату:
Спосіб приготування:
Шари салату виглядатимуть так: подрібнені шпроти — замаринована цибуля — натерті морква та буряк — рис — останній шар буряка.
Кожен шар обов'язково змащується майонезом.
Тонкі млинці – це завжди смачно, але іноді краї виходять надто сухими й ламкими. Через це вироби втрачають свою ніжність і складно згортаються. Проблема знайома багатьом, але вирішити її досить легко. Все залежить від технології приготування тіста та п...
Крильця за цим рецептом виходять апетитними та смачними. І в гарячому, і в холодному вигляді сподобаються вашій родині обо гостям. За рахунок гірчично-медового маринаду м’ясо вийде ніжним та з неповторним смаком, передають Патріоти України. М’ясо проми...