Багато господинь готують червоний борщ з додаванням томатної пасти та столового оцту, але це груба помилка, яка спотворює смак готової страви та знижує її корисні властивості. Фахівці додають до борщу зовсім інші секретні інгредієнти, передають Патріоти України.
Червоний борщ із секретним інгредієнтом
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Буряк у шкірці запікайте в духовці до готовності, очистіть і натріть на тертці. Цибулю та моркву наріжте тонкою соломкою.
Обсмажте на олії спочатку цибулю, потім всипте моркву і хвилин через 7-8 буряк. Додайте аджику та цукор. Гасіть всі разом 5 хвилин.Воду закип'ятіть у каструлі, всипте картоплю, нарізану кубиками. Можна додати лавровий лист. Відправте до картоплі нашатковану капусту та морквяно-бурякову піджарку.
Чорнослив дрібно наріжте, мариновані томати натріть на тертці. Перекладіть у каструлю до овочів. Приправте сіллю та меленим чорним перцем до смаку. Коли борщ буде готовий, всипте подрібнений часник. Накрийте кришкою і зніміть з вогню. Дайте страві настоятися протягом півгодини та можна подавати до столу. Смачного!
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...