Багато господинь готують червоний борщ з додаванням томатної пасти та столового оцту, але це груба помилка, яка спотворює смак готової страви та знижує її корисні властивості. Фахівці додають до борщу зовсім інші секретні інгредієнти, передають Патріоти України.
Червоний борщ із секретним інгредієнтом
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Буряк у шкірці запікайте в духовці до готовності, очистіть і натріть на тертці. Цибулю та моркву наріжте тонкою соломкою.
Обсмажте на олії спочатку цибулю, потім всипте моркву і хвилин через 7-8 буряк. Додайте аджику та цукор. Гасіть всі разом 5 хвилин.Воду закип'ятіть у каструлі, всипте картоплю, нарізану кубиками. Можна додати лавровий лист. Відправте до картоплі нашатковану капусту та морквяно-бурякову піджарку.
Чорнослив дрібно наріжте, мариновані томати натріть на тертці. Перекладіть у каструлю до овочів. Приправте сіллю та меленим чорним перцем до смаку. Коли борщ буде готовий, всипте подрібнений часник. Накрийте кришкою і зніміть з вогню. Дайте страві настоятися протягом півгодини та можна подавати до столу. Смачного!
Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість, передають Патріот...
Варіння курячих яєць здається дуже простим завданням, проте багато хто стикається з тим, що вони погано чистяться. Цей неприємний момент пов’язаний з порушенням важливих правил приготування. Через це вони важко піддаються чищенню, передають Патріоти Ук...