
Виявляється, більшість із нас тримає молоко не в тому місці, але воно залишатиметься свіжим набагато довше, якщо зберігати його правильно, передають Патріоти України
Келсі, експерт з Alberta Milk, розповіла, що багато людей роблять велику помилку, зберігаючи молоко у відділенні дверцят холодильника. За її словами, найтепліша зона холодильника знаходиться саме навколо дверцят, оскільки вони постійно відкриваються і закриваються, а зміна температури призводить до того, що молоко швидше псується, пише Express.
Щоб зберегти молоко свіжим, найкраще зберігати його на середній полиці, де воно буде холоднішим і матиме стабільнішу температуру, порадила вона.
Обов’язково зберігайте молоко в холодильнику подалі від сильно пахучих продуктів, таких як цибуля, оскільки воно здатне поглинати запахи, які можуть зіпсувати смак.
Ключ до того, щоб молоко зберігалося довше, — це переконатися, що воно завжди зберігається при прохолодній і постійній температурі, тому не залишайте його на кухонному столі.
Молоко дуже швидко псується, і якщо його зберігати при кімнатній температурі, це може сприяти розвитку бактерій у картонній упаковці, тому його завжди потрібно зберігати при низькій температурі.
Якщо молоко залишити на кухні більше двох годин, воно, швидше за все, зіпсується, тому його краще викинути, щоб не захворіти.
Найкраща температура для зберігання молока становить від 0°C до 4°C. Якщо зберігати його при правильній температурі, воно може залишатися свіжим до тижня довше, ніж зазвичай.
Багато хто солить воду для пасти ще холодною, але кулінари радять цього не робити. Найкращий момент для додавання солі - коли вода вже закипіла. У цей час сіль швидко розчиняється, не утворює осаду та не пошкоджує каструлю, передають Патріоти України. ...
Фольга має чимало застосувань у господарстві. Її використовують для видалення вапняного наліту чи чистки срібних прикрас, у фользі запікають різноманітні страви. Втім, як стверджують фахівці, фольга в кулінарії - не кращий варіант, у тому числі й для з...