Виявляється, більшість із нас тримає молоко не в тому місці, але воно залишатиметься свіжим набагато довше, якщо зберігати його правильно, передають Патріоти України
Келсі, експерт з Alberta Milk, розповіла, що багато людей роблять велику помилку, зберігаючи молоко у відділенні дверцят холодильника. За її словами, найтепліша зона холодильника знаходиться саме навколо дверцят, оскільки вони постійно відкриваються і закриваються, а зміна температури призводить до того, що молоко швидше псується, пише Express.
Щоб зберегти молоко свіжим, найкраще зберігати його на середній полиці, де воно буде холоднішим і матиме стабільнішу температуру, порадила вона.
Обов’язково зберігайте молоко в холодильнику подалі від сильно пахучих продуктів, таких як цибуля, оскільки воно здатне поглинати запахи, які можуть зіпсувати смак.
Ключ до того, щоб молоко зберігалося довше, — це переконатися, що воно завжди зберігається при прохолодній і постійній температурі, тому не залишайте його на кухонному столі.
Молоко дуже швидко псується, і якщо його зберігати при кімнатній температурі, це може сприяти розвитку бактерій у картонній упаковці, тому його завжди потрібно зберігати при низькій температурі.
Якщо молоко залишити на кухні більше двох годин, воно, швидше за все, зіпсується, тому його краще викинути, щоб не захворіти.
Найкраща температура для зберігання молока становить від 0°C до 4°C. Якщо зберігати його при правильній температурі, воно може залишатися свіжим до тижня довше, ніж зазвичай.
Котлети є дуже поширеною стравою, але не всі кулінари можуть похвалитися тим, що вона завжди виходить ідеальною. Іноді ми несвідомо робимо грубі помилки, через які якість м’ясного продукту стає значно нижчою. Які недоліки призводять до провалу на кухні...
Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...