А ви це знали? Де зберігати молоко у холодильнику, щоб воно довго лишалося свіжим

Виявляється, більшість із нас тримає молоко не в тому місці, але воно залишатиметься свіжим набагато довше, якщо зберігати його правильно, передають Патріоти України

Келсі, експерт з Alberta Milk, розповіла, що багато людей роблять велику помилку, зберігаючи молоко у відділенні дверцят холодильника. За її словами, найтепліша зона холодильника знаходиться саме навколо дверцят, оскільки вони постійно відкриваються і закриваються, а зміна температури призводить до того, що молоко швидше псується, пише Express.

Щоб зберегти молоко свіжим, найкраще зберігати його на середній полиці, де воно буде холоднішим і матиме стабільнішу температуру, порадила вона.

Обов’язково зберігайте молоко в холодильнику подалі від сильно пахучих продуктів, таких як цибуля, оскільки воно здатне поглинати запахи, які можуть зіпсувати смак.

Ключ до того, щоб молоко зберігалося довше, — це переконатися, що воно завжди зберігається при прохолодній і постійній температурі, тому не залишайте його на кухонному столі.

Молоко дуже швидко псується, і якщо його зберігати при кімнатній температурі, це може сприяти розвитку бактерій у картонній упаковці, тому його завжди потрібно зберігати при низькій температурі.

Якщо молоко залишити на кухні більше двох годин, воно, швидше за все, зіпсується, тому його краще викинути, щоб не захворіти.

Найкраща температура для зберігання молока становить від 0°C до 4°C. Якщо зберігати його при правильній температурі, воно може залишатися свіжим до тижня довше, ніж зазвичай.

Секрети смаження ідеального м’яса

п’ятниця, 18 квітень 2025, 18:12

Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...

Який простий продукт допоможе зробити котлети соковитішими і ніжнішими

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:05

Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...