Зварити курячий бульйон — майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передають Патріоти України.
Сіруватий вигляд курячої грудки можна зробити привабливим та апетитним. Для цього потрібно додати у бульйон всього один інгредієнт. Червона цибуля — ось секрет, який дозволяє змінити ситуацію.
Бульйон має дійти до кипіння. Після цього в каструлю закладають половинками червону неочищену цибулю. Так, лушпиння, якщо воно чисте, має лишитись. В цьому основний секрет методу.
В результаті куряча грудка вийде приємного рожевого кольору. Окрім того, м’ясо лишиться соковитим та ніжним. Спробуйте та переконайтесь у цікавому результаті такого кулінарного експерименту.
Грецькі горіхи давно відомі своєю користю для серцево-судинної системи. Однак нові дослідження підтвердили, що вони також здатні підтримувати здоров'я кишечника - і ці два аспекти можуть бути тісно пов'язані між собою, передають Патріоти України. Дослі...
Хоча зберігання яєць на кухонній столешниці є звичною практикою для багатьох, нові рекомендації експертів свідчать, що правильне зберігання може значно продовжити їхній термін придатності і запобігти розвитку шкідливих бактерій, передають Патріоти Укра...