Макарони – відмінний і ситний гарнір, який простий у приготуванні, передають Патріоти України.
Однак не всі молоді господині знають, чому досвідчені кулінари додають рослинну олію при варінні цього продукту.
Потрібно це для того, щоб вироби не злипалися між собою. Достатньо додати лише кілька ложок рослинної олії.
При цьому важливо, щоб під час варіння у каструлі була достатня кількість води.
Звичайно, під час приготування макарони потрібно перемішувати. Особливо це важливо для спагетті.
А для того, щоб страва вийшла ідеальною, досвідчені господині додають пару столових ложок олії.
Після приготування багато хто любить додати ще шматочок вершкового масла до макаронів. Однак якщо страва не подається відразу після приготування, то краще використовувати оливкову олію.
Якщо ви не плануєте подавати макарони до столу відразу після приготування, використовувати вершкове масло не варто. Найкраще додати оливкову олію. Вона допомагає вермішелі не злипатися навіть у холодному вигляді, а також надає благородного аромату.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...