Макарони – відмінний і ситний гарнір, який простий у приготуванні, передають Патріоти України.
Однак не всі молоді господині знають, чому досвідчені кулінари додають рослинну олію при варінні цього продукту.
Потрібно це для того, щоб вироби не злипалися між собою. Достатньо додати лише кілька ложок рослинної олії.
При цьому важливо, щоб під час варіння у каструлі була достатня кількість води.
Звичайно, під час приготування макарони потрібно перемішувати. Особливо це важливо для спагетті.
А для того, щоб страва вийшла ідеальною, досвідчені господині додають пару столових ложок олії.
Після приготування багато хто любить додати ще шматочок вершкового масла до макаронів. Однак якщо страва не подається відразу після приготування, то краще використовувати оливкову олію.
Якщо ви не плануєте подавати макарони до столу відразу після приготування, використовувати вершкове масло не варто. Найкраще додати оливкову олію. Вона допомагає вермішелі не злипатися навіть у холодному вигляді, а також надає благородного аромату.
В процесі готування котлет фарш доводиться вимішувати. Без цієї дії неможливо обійтись. Більшість господинь роблять це руками. Зрештою, метод є дещо помилковим. Розповідаємо далі, чому так, передають Патріоти України. Руками перемішувати фарш зручно, а...
Кисломолочний сир - один із найпопулярніших продуктів у раціоні багатьох людей. Він багатий на білок, кальцій, фосфор, вітаміни групи B та інші корисні речовини, що сприяють зміцненню кісток, підтримці м’язів та покращенню обміну речовин. Але, попри вс...