Макарони – відмінний і ситний гарнір, який простий у приготуванні, передають Патріоти України.
Однак не всі молоді господині знають, чому досвідчені кулінари додають рослинну олію при варінні цього продукту.
Потрібно це для того, щоб вироби не злипалися між собою. Достатньо додати лише кілька ложок рослинної олії.
При цьому важливо, щоб під час варіння у каструлі була достатня кількість води.
Звичайно, під час приготування макарони потрібно перемішувати. Особливо це важливо для спагетті.
А для того, щоб страва вийшла ідеальною, досвідчені господині додають пару столових ложок олії.
Після приготування багато хто любить додати ще шматочок вершкового масла до макаронів. Однак якщо страва не подається відразу після приготування, то краще використовувати оливкову олію.
Якщо ви не плануєте подавати макарони до столу відразу після приготування, використовувати вершкове масло не варто. Найкраще додати оливкову олію. Вона допомагає вермішелі не злипатися навіть у холодному вигляді, а також надає благородного аромату.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...