А ви це знали? Для чого додають олію при варінні макаронів

Макарони – відмінний і ситний гарнір, який простий у приготуванні, передають Патріоти України.

Однак не всі молоді господині знають, чому досвідчені кулінари додають рослинну олію при варінні цього продукту.

Подробиці

Потрібно це для того, щоб вироби не злипалися між собою. Достатньо додати лише кілька ложок рослинної олії.

При цьому важливо, щоб під час варіння у каструлі була достатня кількість води.

Звичайно, під час приготування макарони потрібно перемішувати. Особливо це важливо для спагетті.

А для того, щоб страва вийшла ідеальною, досвідчені господині додають пару столових ложок олії.

Після приготування багато хто любить додати ще шматочок вершкового масла до макаронів. Однак якщо страва не подається відразу після приготування, то краще використовувати оливкову олію.

Якщо ви не плануєте подавати макарони до столу відразу після приготування, використовувати вершкове масло не варто. Найкраще додати оливкову олію. Вона допомагає вермішелі не злипатися навіть у холодному вигляді, а також надає благородного аромату.

Все просто! Як видалити наліт із кранів за 5 хвилин

неділя, 9 лютий 2025, 18:12

Накип – твердий наліт, що утворюється через мінеральні відкладення, які залишаються після випаровування води. Згодом вони кристалізуються, і видалити їх стає складно. Тому бажано позбавлятися накипу відразу, тим більше, що він може стати ще й розсадник...

Макарони з курячими серцями - варіант смачної бюджетної вечері

неділя, 9 лютий 2025, 17:12

Якщо не знаєте, що придумати на вечерю, купіть курячі сердечка та приготуйте їх з макаронами. Вийде дуже смачно й зовсім не дорого. Рецепт читайте у подробицях, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Сердечка помийте, почистьте від всього зайвого й ...