А ви це знали? Для чого додають олію при варінні макаронів

Макарони – відмінний і ситний гарнір, який простий у приготуванні, передають Патріоти України.

Однак не всі молоді господині знають, чому досвідчені кулінари додають рослинну олію при варінні цього продукту.

Подробиці

Потрібно це для того, щоб вироби не злипалися між собою. Достатньо додати лише кілька ложок рослинної олії.

При цьому важливо, щоб під час варіння у каструлі була достатня кількість води.

Звичайно, під час приготування макарони потрібно перемішувати. Особливо це важливо для спагетті.

А для того, щоб страва вийшла ідеальною, досвідчені господині додають пару столових ложок олії.

Після приготування багато хто любить додати ще шматочок вершкового масла до макаронів. Однак якщо страва не подається відразу після приготування, то краще використовувати оливкову олію.

Якщо ви не плануєте подавати макарони до столу відразу після приготування, використовувати вершкове масло не варто. Найкраще додати оливкову олію. Вона допомагає вермішелі не злипатися навіть у холодному вигляді, а також надає благородного аромату.

Виправити все можна! Що робити, якщо огірки вийшли дуже солоними

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:10

Якщо мариновані огірки вийшли дуже кислими, а солоні пересоленими, викидати заготовки все одно поспішати не слід, передають Патріоти України. Чому так вийшло – розповідати не будемо. Розкажемо краще, як врятувати заготівлю, на яку було витрачено час та...

Це справді працює! Названо їжу, яка допоможе схуднути

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 19:05

Насправді щоб підтримувати форму, вам не потрібно використовувати всі програми для схуднення або рахувати кожну калорію. Втрата ваги та стрункість досягаються через здорові звички, яких слід дотримуватись так само регулярно, як чищення зубів або читанн...