Макарони – відмінний і ситний гарнір, який простий у приготуванні, передають Патріоти України.
Однак не всі молоді господині знають, чому досвідчені кулінари додають рослинну олію при варінні цього продукту.
Потрібно це для того, щоб вироби не злипалися між собою. Достатньо додати лише кілька ложок рослинної олії.
При цьому важливо, щоб під час варіння у каструлі була достатня кількість води.
Звичайно, під час приготування макарони потрібно перемішувати. Особливо це важливо для спагетті.
А для того, щоб страва вийшла ідеальною, досвідчені господині додають пару столових ложок олії.
Після приготування багато хто любить додати ще шматочок вершкового масла до макаронів. Однак якщо страва не подається відразу після приготування, то краще використовувати оливкову олію.
Якщо ви не плануєте подавати макарони до столу відразу після приготування, використовувати вершкове масло не варто. Найкраще додати оливкову олію. Вона допомагає вермішелі не злипатися навіть у холодному вигляді, а також надає благородного аромату.
Лимони додають у чай, у тісто пирогів чи тістечок. В ньому безліч корисних для здоров’я речовин. Цитруси зміцнюють імунітет та допомагають від застуди. Чи безпечно використовувати магазинні лимони разом із шкіркою, передають Патріоти України. Магазинні...
Прихильники здорового способу харчування категорично відмовляються від майонезу, вважаючи його справжнім злом. Якщо говорити про магазинний, в ньому дійсно багато хімічних домішок, калорій. Спробуйте піти іншим шляхом. Приготуйте домашній майонез. Ви з...