Зварити смачний та апетитний суп треба вміти. А для цього потрібно знати кулінарні лайфхаки. І це також актуально для перших страв, де є багато цікавих секретів для покращення смаку. Наприклад, один з них стосується масла, передають Патріоти України.
Масло додають в борщ. Це роблять для збалансованого смаку. А ще він стає м’якшим та виразнішим. Покладіть й в суп маленький шматочок. Ви побачите, яка буде суттєва різниця.
В суп можна додавати не лише вершкове масло, але й трохи оливкової олії. Вибір залежить від інгредієнтів та вашого смаку. Експериментуйте та нехай ваші страви будуть найсмачніші.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...