Зварити смачний та апетитний суп треба вміти. А для цього потрібно знати кулінарні лайфхаки. І це також актуально для перших страв, де є багато цікавих секретів для покращення смаку. Наприклад, один з них стосується масла, передають Патріоти України.
Масло додають в борщ. Це роблять для збалансованого смаку. А ще він стає м’якшим та виразнішим. Покладіть й в суп маленький шматочок. Ви побачите, яка буде суттєва різниця.
В суп можна додавати не лише вершкове масло, але й трохи оливкової олії. Вибір залежить від інгредієнтів та вашого смаку. Експериментуйте та нехай ваші страви будуть найсмачніші.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Більшість із нас тримають пляшку молока в холодильнику - адже воно потрібне для чаю, кави чи сніданку. Але виявляється, ми роками зберігаємо його неправильно, і саме тому воно швидко псується, передають Патріоти України. Виробник Kalona SuperNatural ст...