
Про оцет відомо багато фактів. Його використовують в кулінарії, в побуті. Поговоримо про використання оцту саме в першому варіанті. Оцет здатен покращувати смак та текстуру багатьох страв. І особливо він потрібен у випічці, передають Патріоти України.
Якщо в невеликій кількості додати оцет в тісто, ви покращите реакцію між дріжджами та борошном. в результаті випічка стане повітряною та пухкою.
Є ще один важливий плюс. Ваші вироби не будуть швидко черствіти. Тісто довший час зможе залишатися свіжим. Якщо додати в тісто для печива, воно буде краще тримати форму. Оцет можна додавати в тісто для чебуреків та хліба. Покращений смак та привабливий колір страв також будуть перевагами.
Заварюючи пакетик чаю, багато хто намотує нитку на ложку, щоб віджати його. Роблять це часто чисто автоматично, навіть не замислюючись - хтось не хоче, щоб добро пропадало, хтось - щоб підтікав пакет зі сміттям. Але так робити не варто, пише ukr.media,...
Кухонна витяжка - незамінна річ у кожному домі, але з часом вона накопичує жир і пил. На щастя, очистити її можна без зайвого зусилля - достатньо кількох крапель простого засобу, передають Патріоти України. Фахівці радять регулярно протирати витяжку во...