Досить часто в котлети рекомендують додавати якісь продукти замість хліба, що є досить очікувано. Але пропозиція підсипати в фарш цукор викликає більше здивування, ніж розуміння. Пропонуємо дізнатися, для чого є така кулінарна рекомендація, передають Патріоти України.
Головна умова роботи з фаршем та цукром: у всьому потрібна дотримуватися помірності. Якщо солодкого інгредієнта покласти більше норми, м’ясні складові будуть відповідно такі самі. Цукор потрібен радше не для смаку в цьому випадку, а для підтримання правильної консистенції.
На 1 кг фаршу додають максимум 1 ст.л. цукру. До речі, при збільшенні цієї пропорції фарш може поплисти. Особливо, коли котлети вже опиняться на сковороді. Він почне плавитися та карамелізуватися. А в достатній кількості результат буде ідеальний. А ще котлети будуть ніжні та м’які.
Цукор рекомендують додавати не тільки в котлетний фарш, але й для біляшів, чебуреків. Смачного!
Не треба думати, що котлети смачні виключні з м’яса. Овочеві також вміють здивувати смаком. Пропонуємо і вам спробувати цю смакоту. Навіть діти скажуть, що вони хочуть добавки, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Цвітн...
До складу риби входить Омега-3, яка допомагає мозку боротися з пошкодженнями та має протизапальну дію. Читайте в матеріалі ТСН.ua про користь риби і чому варто їсти її щодня, передають Патріоти України. Видання eatthis повідомляє, якщо щодня споживати ...