А ви це знали? Для чого додавати цукор у котлетний фарш

Досить часто в котлети рекомендують додавати якісь продукти замість хліба, що є досить очікувано. Але пропозиція підсипати в фарш цукор викликає більше здивування, ніж розуміння. Пропонуємо дізнатися, для чого є така кулінарна рекомендація, передають Патріоти України.

Подробиці

Головна умова роботи з фаршем та цукром: у всьому потрібна дотримуватися помірності. Якщо солодкого інгредієнта покласти більше норми, м’ясні складові будуть відповідно такі самі. Цукор потрібен радше не для смаку в цьому випадку, а для підтримання правильної консистенції.

На 1 кг фаршу додають максимум 1 ст.л. цукру. До речі, при збільшенні цієї пропорції фарш може поплисти. Особливо, коли котлети вже опиняться на сковороді. Він почне плавитися та карамелізуватися. А в достатній кількості результат буде ідеальний. А ще котлети будуть ніжні та м’які.

Цукор рекомендують додавати не тільки в котлетний фарш, але й для біляшів, чебуреків. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Як зберегти томатну пасту свіжою якнайдовше

вівторок, 3 грудень 2024, 18:12

Для приготування різноманітних страв найчастіше потрібна лише пара ложок томатної пасти. Після цього перед господинями постає питання: що робити з майже цілою банкою соусу, передають Патріоти України. Робочий спосіб, який дозволяє тривалий час підтриму...

Як варити яловичину, щоб м’ясо вийшло м’яким та смачним

вівторок, 3 грудень 2024, 17:10

Яловичий бульйон та відварене м’ясо цінується багатьма гурманами за досконалий смак та унікальні корисні властивості. Суп, приготовлений на бульйоні яловичини, завжди стане центральною стравою на вашому столі. Багатьох кулінарів-початківців відштовхує ...