Комусь це може здатися дивним, але розпушувач, призначений для додавання в тісто, стане в нагоді і при приготуванні курки. Перед тим як розкрити секрет, нагадаємо, для чого все ж таки потрібен цей компонент у складі страви, передають Патріоти України.
Завдяки розпушувачу тісто для випікання піднімається в рази швидше і, крім того, стає пишним. Однак на цьому корисні властивості пекарського порошку не закінчуються. Крім того, що він покращує якість тіста, розпушувач також здатний видалити зайву вологу з будь-якого продукту.
На цьому й будується кулінарна хитрість – додавання розпушувача при запіканні курочки робить її володаркою хрусткої золотистої скоринки.
Цей трюк однаково добре працює як при смаженні в духовці, так і на звичайній сковорідці. При цьому незвичайний інгредієнт ніяким чином не змінює смак м’яса – ви можете бути впевнені, що гості не поставлять вам запитань про нехарактерний присмак, а лише насолоджуватимуться смаком рум’яної та підсмаженої курки.
Голубці є дуже смачною стравою, яку не соромно поставити на стіл. Дивовижне поєднання різних продуктів дозволяє зрештою отримати ситну вечерю або обід. Багато хто звик готувати голубці на звичайній білокачанній капусті. Однак варто розглянути інший вар...
Додайте ще один чудовий рецепт у свою кулінарну книгу. Дізнайтеся, як приготувати ситну та смачну закуску – запечену свинину. Страва подається в гарячому вигляді і як холодна закуска. Свинина відмінно «впишеться» до інших страв на столі, підійде як пер...