А ви це знали? Для чого досвідчені кулінари накривають масло склянкою

Професійні кухарі мають свій секрет, як швидко розтопити заморожене вершкове масло, передають Патріоти України.

Цей лайфхак стане в нагоді кожному, хто готує бутерброди з маслом.

Подробиці

Згадайте, як незручно намазувати, ще не підтанувше масло на хліб.

Такі бутерброди виглядають непрезентабельно, до того ж набагато апетитніші, ті де масло лягло на хліб тонким шаром.

Як розм’якшити вершкове масло з холодильника

Для вирішення проблеми вам знадобиться склянка.

Відріжте шматок масла та покладіть його на тарілку.

Наповніть склянку гарячою водою, зачекайте кілька секунд, щоб її стінки добре прогрілися і вилийте воду.

Тепер накрийте масло склянкою, потримайте одну хвилину та прибирайте.

Масло має підтанути до того стану, що його дуже легко намазати на хліб.

До речі, цим способом можна скористатися при приготуванні випічки.

У багатьох рецептах зазначено, що вершкове масло має бути розм’якшеним.

Іноді господарки підігрівають масло на водяній бані, але набагато швидше скористатися склянкою.

Оцінять всі! Простіше простого - слойки з сосисками та сиром

четвер, 15 травень 2025, 18:13

Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...

Варто знати! Що обов'язково додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими і смачними

четвер, 15 травень 2025, 17:57

Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...