
Професійні кухарі мають свій секрет, як швидко розтопити заморожене вершкове масло, передають Патріоти України.
Цей лайфхак стане в нагоді кожному, хто готує бутерброди з маслом.
Згадайте, як незручно намазувати, ще не підтанувше масло на хліб.
Такі бутерброди виглядають непрезентабельно, до того ж набагато апетитніші, ті де масло лягло на хліб тонким шаром.
Як розм’якшити вершкове масло з холодильника
Для вирішення проблеми вам знадобиться склянка.
Відріжте шматок масла та покладіть його на тарілку.
Наповніть склянку гарячою водою, зачекайте кілька секунд, щоб її стінки добре прогрілися і вилийте воду.
Тепер накрийте масло склянкою, потримайте одну хвилину та прибирайте.
Масло має підтанути до того стану, що його дуже легко намазати на хліб.
До речі, цим способом можна скористатися при приготуванні випічки.
У багатьох рецептах зазначено, що вершкове масло має бути розм’якшеним.
Іноді господарки підігрівають масло на водяній бані, але набагато швидше скористатися склянкою.
Піца давно стала улюбленою стравою мільйонів людей, адже її легко замовити й важко втриматися від зайвого шматочка. Та за зовнішньою простотою цієї страви ховаються ризики, про які ми часто навіть не замислюємося, передають Патріоти України. Регулярне ...
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...