А ви це знали? Для чого досвідчені кулінари накривають масло склянкою

Професійні кухарі мають свій секрет, як швидко розтопити заморожене вершкове масло, передають Патріоти України.

Цей лайфхак стане в нагоді кожному, хто готує бутерброди з маслом.

Подробиці

Згадайте, як незручно намазувати, ще не підтанувше масло на хліб.

Такі бутерброди виглядають непрезентабельно, до того ж набагато апетитніші, ті де масло лягло на хліб тонким шаром.

Як розм’якшити вершкове масло з холодильника

Для вирішення проблеми вам знадобиться склянка.

Відріжте шматок масла та покладіть його на тарілку.

Наповніть склянку гарячою водою, зачекайте кілька секунд, щоб її стінки добре прогрілися і вилийте воду.

Тепер накрийте масло склянкою, потримайте одну хвилину та прибирайте.

Масло має підтанути до того стану, що його дуже легко намазати на хліб.

До речі, цим способом можна скористатися при приготуванні випічки.

У багатьох рецептах зазначено, що вершкове масло має бути розм’якшеним.

Іноді господарки підігрівають масло на водяній бані, але набагато швидше скористатися склянкою.

Не всі про це знають! Як правильно промивати рис, щоб гарнір вийшов розсипчастим

четвер, 24 квітень 2025, 18:13

Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...

Корисна хитрість: Навіщо при смаженні цибулі досвідчені господині додають щіпку цукру

четвер, 24 квітень 2025, 17:12

Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...