А ви це знали? Для чого господині кладуть до сковороди хліб при смаженні м’яса та котлет

А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за скоринки, передають Патріоти України.

В чому корисна властивість

Коли ви смажите котлети, м’ясо чи курку, покладіть у сковороду хлібний окраєць. Він вбере весь зайвий жир. Актуально так робити, коли забагато дали олії чи виділилося забагато жиру в процесі смаження.

На смакові властивості це ніяк не впливає. Головне слідкувати, щоб хліб не забрав всю олію чи жир, в яких готується м’ясо. Якщо ви бачите, що скоринка почала втрачати форму та розвалюватись, дістаньте її.

Проста кулінарна хитрість. В потрібний момент вона врятує вашу страву та зробить її досконалішою.

Лише спробуйте! Який продукт зробить котлети смачнішими

п’ятниця, 6 червень 2025, 23:10

Не у всіх господинь котлети виходять смачні. Виявляється, вся справа в інгредієнтах. Якщо в процесі приготування котлет змінити лише один інгредієнт, то результат вас вразить. Котлети будуть фантастично чарівними, передають Патріоти України. Якщо ви ви...

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

п’ятниця, 6 червень 2025, 18:05

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...