
А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за скоринки, передають Патріоти України.
Коли ви смажите котлети, м’ясо чи курку, покладіть у сковороду хлібний окраєць. Він вбере весь зайвий жир. Актуально так робити, коли забагато дали олії чи виділилося забагато жиру в процесі смаження.
На смакові властивості це ніяк не впливає. Головне — слідкувати, щоб хліб не забрав всю олію чи жир, в яких готується м’ясо. Якщо ви бачите, що скоринка почала втрачати форму та розвалюватись, дістаньте її. Проста кулінарна хитрість. В потрібний момент вона врятує вашу страву та зробить її досконалішою.
Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...
Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...