А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за скоринки, передають Патріоти України.
Коли ви смажите котлети, м’ясо чи курку, покладіть у сковороду хлібний окраєць. Він вбере весь зайвий жир. Актуально так робити, коли забагато дали олії чи виділилося забагато жиру в процесі смаження.
На смакові властивості це ніяк не впливає. Головне — слідкувати, щоб хліб не забрав всю олію чи жир, в яких готується м’ясо. Якщо ви бачите, що скоринка почала втрачати форму та розвалюватись, дістаньте її. Проста кулінарна хитрість. В потрібний момент вона врятує вашу страву та зробить її досконалішою.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...