
Досвідчені господині рекомендують перед тим, як смажити, тушкувати чи брати печінку на млинці, добре її вимочити у молоці. І якщо ви думаєте, що це лише для того, аби зникла гіркота, то це лише одна причина, а є ще друга, передають Патріоти України.
Печінка, дійсно, іноді буває гіркою, все тому, що можуть бути глибоко жовчні канали або ж необережно жовчний відрізали під час розбору.
Дехто вимочує печінку в солоній воді, але сіль може зробити субпродукт твердим, жорстким і смаження у вершках не допоможе. Натомість молоко робить печінку неймовірно ніжною і соковитою. Протягом 30 хвилин печінка має відпочити у молоці, щоб після смаження танути в роті.
Досвідчені господині знають просте правило: перш ніж пекти, тісто треба не поспішати - дати йому «відпочити» в холодильнику. І це не просто кулінарна примха, а перевірений секрет, який впливає і на смак, і на текстуру майбутньої випічки, передають Патр...
Полиці магазинів рясніють "натуральними" й "екологічними" товарами, але насправді частина з них - лише майстерно замасковані підробки. Щоб знизити собівартість, недобросовісні виробники замінюють дорогі інгредієнти дешевими, додаючи ароматизатори, бар...