Відварене м’ясо смачне, коли воно виходить ніжне на смак. Іноді щось йде зовсім за іншим сценарієм, тож задоволення від страви неможливе. І справа зовсім не у майстерності господині, хоча це також важливо, передають Патріоти України.
Іноді підводить якість самого м’яса. Яловичина, баранина чи козлятина бувають жорсткі на смак. Найчастіше готують перший різновид м’яса, але рекомендації підходять для всіх інших також.
Приготувати смачно можна будь-яке м’ясо. А допоможе в цьому бананова шкірка. Може й в голові не вкладається, як таке можливо, але факт є фактом. Завдяки цьому інгредієнту м’ясо добре розварюється та стає соковитим. Звичайно, ледь відчутний аромат чи смак може бути, але він зовсім не псує загальну страву.
Поставте варитись м’ясо та додайте у каструлю бананову шкірку. Коли все буде готово, викиньте її. Ось і весь секрет, який зробить свою корисну справу, а ви будете мати на обід чи вечерю смачне м’ясо.
До речі, бананові шкірки мають ширший горизонт використання. Якщо ви часто купляєте ці фрукти та маєте дачну ділянку, вони і там знадобляться. Бананові шкірки є відмінним способом підживити ґрунт.
Бісквіт вважається правильно приготованим тільки в тому випадку, якщо кондитерський виріб вийшов високим та повітряним. На жаль, далеко не всі господині можуть похвалитися вмінням приготувати саме таку страву, передають Патріоти України. Деколи випічка...
Часто буває, що придбаєш банку томатної пасти, а на страву використаєш, як у рецепті пишуть: 1-2 ст. л. Потім томатна паста відправляється у холодильник, доки не почне пліснявіти чи не прокисне. Щоб цього не було, зберігайте томатну пасту правильно, пе...