Котлети готують майже всі, але не всі ставлять фарш в холодильник. Якщо у вас виникає логічне питання, а для чого це робити, тоді читайте відповідь на це питання в статті, передають Патріоти України.
Коли роблять фарш для котлет, вводять інгредієнти, може здатися, що він дещо вологий. Щоб її позбавитися, доводиться додавати сухі компоненти. Переважно це манна крупа та борошно.
Можна обійтися без цього, щоб не втрачати класичний смак котлет. Потрібно просто поставити на 15 хвилин фарш в холодильник. Ви побачите, що волога дійсно тепер відсутня. Такі котлети будуть набагато смачнішими та більш апетитними.
У різних рецептах пропонують додавати в тісто розпушувач або соду, або обидва інгредієнта, щоб зробити випічку пористою та повітряною. Багато господинь вважають ці продукти взаємозамінними. Але професійні кондитери настійно не рекомендують замінювати о...
Помідори та сир нікого не здивують, але зробити з них оригінальну страву можна. З овочів зробимо форму, а з сиру – начинку у вигляді суфле, передають Патріоти України. Вам знадобляться наступні:. Помідори потрібно підібрати без дефектів. Розріжте їх на...